מטפלים וכישוריהם

mga-abir

New member
מטפלים וכישוריהם

אישית לא הייתי סומך את עצמי על מטפל שיחדור לנבכי נשמתי רק משום שלמד את התהליך של שיחזור גלגולים/ריגרסינג/ריברסינג ועוד שמות כהנה וכהנה. אדרבה מהם הייתי נזהר יותר מאשר עבודה עצמית משום שהמנגנון הפנימי עדיין מגן עלינו. אך כאשר נתונים להשפעתו של מטפל, במקרים רבים משתמש הוא בהיפנוזה (ללא רשיון) ומספיק שישכח פרט מסוים אך חשוב בכדי להשפיע על נפשו של המטופל. לכן היזהרו לנפשותיכם. עדיף אצל פסיכולוג או פסיכיאטר לשם מטרה זו או עדיף גם טיפול אצל סינטולוג. בברכה אביר

היי אביר נראה לי שאנחנו קצת הפוכים../images/Emo24.gif

היי אביר נראה לי שהשבוע אנחנו קצת הפוכים אחד מו השני בדעותינו. בתור מטפל או רופא שמטפל באחרים -אני בהחלט מקבלת את ההצהרה האישית שלך שאתה באופן אישי לא תתן לאף מטפל שיחדור אל נבכי נשמתך. למה? כי לך יש כלים שלאחרים אין וחלק מהפעולות אתה מסוגל לעשות בעצמך מה שאני עדיין לא כל כך בטוחה שאתה תעשה זאת בצורה נקיה ביחס לעצמך. תנסה להתבונן ברופא לב שחטף התקפת לב ותראה איך הוא מסוגל לגרום לעצמו נזק מההתעכבות שלו ביחס להורדת האגו שלו ולתת לרופאים קרדיולוגים אחרים לטפל בו. מדוע כי הוא יודע איזה נזק יש בתרופות שהוא נותן למטופליו כי הוא יודע שהוא יהפך להיות לשפן נסיונות ולכן הוא בהתנגדויות. הדוגמא שאולה מעולם הרפואה. אתה מדבר בתור פסיכולוג אם אני לא טועה. אין ספק שטיפול בו חודרים ללא אחריות לתוך נבכי הנשמה של המטופל אינה בריאה אם האדם שעושה זאת הוא לא איש מקצוע. חטוט בתוך הנשמה יכול לזרוק את המטופל לתהומות שלא יוכל לצאת מהם. אבל מכאן ועד ההמלצה שלך להיות מטופל ע"י תחום הסינטולוגיה... לא ולא ידידי כאן אני מזהירה את כל הציבור המכובד שלוקח חלק בהשתתפות קבועה בפורום התרחקו מהסינטולוגיה זוהיא
כן פצצת זמן. זהוא כח הפוך לכח האור ראו הוזהרתם... ישנם אתרים שלמים שמדברים על נפגעי הסינטולוגיה. עבורי התורה הזו היא הכח ההפוך לדרך שבה ניסתי להובילכם בפורום הזה. הסינטולוגיה עבורי היא כת... מקום שואב אנרגטית. אנשים שואבים אנרגטית וגם חומרית... השתלטות על הרכוש החומרי של כל משתתף ותאמינו לי אני מדברת מנסיון אישי שלי ושל כמה מחבריי... אך כמובן זכות הבחירה של האדם תמיד תהיה בידו. אני את שלי אמרתי... הרבה אור ואהבה אין סופית לכולם מיכל

mga-abir

New member
עוד דבר מיכל

איני טוען לטיפול עצמי, הבנת לא נכונה את דברי.-באשר לבינטולוגיה כנראה שטעיתי. בברכה אביר

קצת מכל אחד מכם

מיכל, באשר לדבריך על הסינטולוגיה - ישר כוח!!! מגה-אביר, באשר לדבריך על גלגולים ושחזורם, תחום זה כדאי שלא יכנס אליו איש. להעלות ולדעת אין משמעותו לשחרר. לרוב אפשר להעלות רק את מה שהמטפל היה בו בעצמו, כל מטפל יעלה גלגול אחר. לא רק שהדברים שנפתרו בחיים קודמים יעלמו כלא היו ויהיה צורך להתחיל את כל המסע מחדש אלא גם המטפל שחשפת עצמך בפניו ´ישב עליך´ ברמה האנרגטית. לא מומלץ לחלוטין. שבוע טוב,

טאטו6

New member
אכן כן

אין כמעט מטפלים שעברו את כל המניפולציות והשתחררו מהם ולכן אין הרבה המסוגלים לטפל היהדות הינה מניפולציה האלוהים הינו מניפולציה, האסטרולוגיה הינה מניפולציה והיום רוב המטפלים נמצאים בתוך המניפולציות כך שהזהרו אכן כמו שנאמר שחרו אנרגטי של ההויה ממניפולצית הנפש מצריך מדריך לא מטפל שהוא עצמו כבר לא שם אורלי

למעלה