מטען USB 2.1A, למה אין כפול?

BobboVilla

New member
לפי דעתי הסיכוי שהמכשיר באמת מושך 2.1A הוא קלוש

יכול להיות שזה בגלל שמייזו מנסה להיות "כמו אפל", אז היא עושה מטענים עם אותו זרם, אבל אין לי ביסוס לכך.
&nbsp
בינתיים כל המטענים שראיתי שמיועדים למכשירים שהם לא אפל היו מקסימום עם 2A (למעט כמובן מטענים שתומכים ב-QuickCharge 2.0/3.0 שמעלים את המתח ומורידים את הזרם).

blzvi

Active member
ככה זה כל הסינים

קנה מוצר ממותג של Anker ותקבל מה שאתה רוצה .
יחי ההבדל הקטן
אמנם המטען מיועד לטלפונים עם טעינה מהירה ,מה שעדין לא כל כך נפוץ

voguemaster

New member
הכי טוב שמצאתי Scosche StrikeBase

זאת חברה מצוינת. יש להם את מטען הרכב הכי טוב שיש, בערך.

prizman

New member
העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך

וחושבני שבובו יסכים היא שתתעלם מהאמפראז'.
עם כל המכשירים שחולפים אצלי בבית, טאבלטים, פאוור בנקים וסלולרים אני מטעין מאותם
שלושה שקעי USB שמחוברים באופן קבוע, לא מסתכל מה אני מחבר למה והכל עובד יופי.
המשמעות היא רק בזמן טעינה ורבע שעה לכאן או לשם לה ממש לא עקרוני.

dotan3310

New member
האמת שאצלי זה עקרוני

בגלל שאנחנו (2 מכשירים) לא מצליחים להיות מחוברים לטעינה למשך זמן רב אז אני רוצה טעינה מהירה
תודה

BobboVilla

New member
אני לא לגמרי מסכים
. כדאי שיהיה מתח גבוה יחסית, אבל גם 2A

זה כנראה מספיק, ויכול מאוד להיות שזה ממילא יותר ממה שהמכשיר מושך. יותר חשוב בעיניי זה לקנות מוצר איכותי של חברה רצינית, ולא איזה זבל סיני בשנקל.

prizman

New member
אמפר הוא זרם ולא מתח.

על המתח דווקא כן צריך להקפיד

ההבדל בין 2A ל 2.1A הוא חסר משמעות.

BobboVilla

New member
צודק - התלבלבלתי
(עייפות של אחרי ארוחת צהריים)

ואני מסכים שההבדל בין 2A ל-2.1A הוא חסר משמעות. מה שהתכוונתי הוא שכדאי לקחת מטען של 2A לעומת כאלו של 1A

prizman

New member
היה לי ברור שאתה יודע את זה.

רציתי יותר להדגיש את הדברים לשואל המקורי (ועל הדרך להראות כמה אני חכם
).
היה טעים?

BobboVilla

New member
QC2.0 זה QuickCharge 2.0. זו טכנולוגיה לטעינה מהירה

אבל לא בטוח שהמכשיר שלך תומך בזה. זה לא הזרם, אלא הגירסא של הטכנולוגיה. למעשה זה מעלה את המתח ל-9V, ואת הזרם בין 1.2A (אם אני לא טועה) עד ל-2A. אבל זה רק למכשירים תואמים - למכשירים אחרים זה כנראה יהיה 2.4A.
&nbsp
אני אישית לא שמעתי על החברה הזו, אז קשה לי להמליץ. מה שכן, קניתי מספר מטענים של חברת Tronsmart שמאוד מוצלחים. ראיתי שיש לה דגם עם 2 שקעים, אבל לא ניסיתי אותו. לי יש דגם עם 3 שקעים, אחד מהם הוא QC2.0 (שאני צריך בשביל הטלפון שלי).

ותוספת קטנה לגבי QC

למיטב זכרוני המכשיר שלך (של פותח השירשור ) לא נתמך ב QC . הטכנולוגיה הזאת היא של Qualcomm ומן הסתם למכשירים עם מעבדי Qualcomm .
למכשיר שלך יש מעבד שונה כך שעל פניו QC לא רלוונטי כאן .
מעבר לזה -אם אתה מחפש מטען 2A ומעלה איכותי , האתרים הסיניים הזולים הם קצת פחות המקום למוצרים כאלה . עדיף לחפש ב ankerdirect
( יש גם באיביי וגם באמזון ) . כנראה יעלה יותר מהמציאות הסיניות אבל תקבל מוצר איכותי שכנראה לא יתפוץ ולא יפוצץ לך את המכשיר .

* תוספת מאוחרת - ההמלצה על מוצרי ANKER מצטרפת להמלצתו של blzvi מפוסט קודם .

BobboVilla

New member
תראה, יש גם מותגים סיניים איכותיים של מטענים

למשל Tronsmart שהמלצתי עליו. קראתי גם המלצות על מטענים (וסוללות ניידות) של חברת Aukey, אבל מכיוון שלא ניסיתי מוצרים שלה אז אני לא יכול להמליץ. כמובן שעדיין כל הכללים הרגילים של רכישות באינטרנט חלים - אם זה זול מדי זה חשוד, צריך לקנות ממוכר עם דירוג גבוה וכו'.

למעלה