מטען ל iAudio i7 8GB COWON

izik1006

New member
מטען ל iAudio i7 8GB COWON

קנו לי נגן של iAudio i7 8GB של COWON . האם ההטענה היא דרך המחשב ? היכן אני יכול להשיג מטען למכשיר עם חיבורר לחשמל ?

מנגר 4

New member
תשובות ../images/Emo13.gif

ההטענה היא דרך חיבור ה USB שבמחשב... אתה יכול לקנות גם מטען מ USB לחשמל ואז לטעון את המכשיר דרך החשמל. לא חסרות דוגמאות למטענים כאלו: 1 31 target=_blank>2 3 לגבי הוראות בעברית: אני קיבלתי עם המכשיר שלי גם הוראות בעברית (המכשיר נקנה בדיוטי פרי) אבל ההוראות האלו נכתבו בצורה מחפירה ולא נראה שהשקיעו בהן יותר מידי תשומת לב. הכל אומנם בעברית, אבל מיושר לצד שמאל וברגע שיש מילה באנגלית (כמו USB לדוגמא) זה מעוות את כל הסדר של המשפט והופך אותו ללא קריא (צריך להתחיל לחקור איפה המשפט אמור להתחיל ואיפה הוא אמור להסתיים) עצתי היא שתתעסק קצת עם המכשיר ואתה כבר תבין איך להשתמש בו
13.gif> לא ממש צריך את ההוראות. ואם אתה ממש צריך את ההוראות עדיף לקרוא באנגלית. תתחדש. יש לך אחלה נגן
13.gif>

מנגר 4

New member
תפוז החליט לעוות קצת את ההודעה שלי ../images/Emo4.gif

אז הנה גירסא תקינה: ההטענה היא דרך חיבור ה USB שבמחשב... אתה יכול לקנות גם מטען מ USB לחשמל ואז לטעון את המכשיר דרך החשמל. לא חסרות דוגמאות למטענים כאלו: אחת שתיים תכתוב בגוגל "USB לחשמל" ותקבל המון תוצאות... לגבי הוראות בעברית: אני קיבלתי עם המכשיר שלי גם הוראות בעברית (המכשיר נקנה בדיוטי פרי) אבל ההוראות האלו נכתבו בצורה מחפירה ולא נראה שהשקיעו בהן יותר מידי תשומת לב. הכל אומנם בעברית, אבל מיושר לצד שמאל וברגע שיש מילה באנגלית (כמו USB לדוגמא) זה מעוות את כל הסדר של המשפט והופך אותו ללא קריא (צריך להתחיל לחקור איפה המשפט אמור להתחיל ואיפה הוא אמור להסתיים) עצתי היא שתתעסק קצת עם המכשיר ואתה כבר תבין איך להשתמש בו
לא ממש צריך את ההוראות. ואם אתה ממש צריך את ההוראות עדיף לקרוא באנגלית. תתחדש. יש לך אחלה נגן

למעלה