מט''מ/מת''ן -8200

Odelia965

New member
מט''מ/מת''ן -8200

שלום , אתמול נודע לי כי לא עברתי את השלב במיונים לתפקיד עח''מ. התקשרתי היום לחיל המודיעין ושאלתי אם אני יכולה לערער על זה, נאמר לי שכן אבל הם לא מבטיחים שזה אכן יתקבל. כמו כן , זאת שדיברתי איתה אמרה לי שאני יכולה להגיש בקשה להתמיין למסלול שאני רוצה והם יבדקו את זה. שקלתי די ברצינות והחלטתי שהייתי מאוד רוצה להתקבל למסלולים של מט''מ/מת''ן בחיל המודיעין. רציתי לשאול אם זה אפשרי להגיש בקשה מיד אחרי שנפלתי ממיון של תפקיד מסוים , ומה הסיכויים שלי להתקבל למיון הזה ?
 

Xvladis

New member
תלוי

אם את עכשיו בכיתה י"ב ולא קיבלת יותר מ3 מסלולים מחיל המודיעין יש סיכוי לא רע שישלחו לך זימון לאחד המסלולים האלה, בכל מקרה כדאי לשלוח פקס מנומק
 

lavifighter

New member
טיפ לא הכי מקצועי

קודם כל-לכי עם תחושת הבטן!
דבר שני, מט"מ ומת"ן הם תפקידים טכנולוגיים ב8200(פורסם באתר של חמ"ן), בבסיסים סגורים.
עח"מ זה גם פתוח וגם סגור לבקשתך והוא ממש לא טכנולוגי....
 

Odelia965

New member
אז לפי תחושת הבטן

אני חושבת ששני התפקידים הם מעולים , כל אחד בפני עצמו , אבל המסלולים הטכנולוגיים נשמעים לי מאתגרים יותר , ואני חייבת להודות שאתגרים מלהיבים אותי. אני 5 יח''ל מתמטיקה ואנגלית , לומדת כימיה וביולוגיה בשניהם יש לי מעל 90+ , אז יש לי סיכוי טוב להתקבל למיונים של אחד מהם? ( כמובן שבבקשתי אציג סיבות מנומקות ואראה מוטיבציה מלאה )

תודה רבה מראש :)
 

lavifighter

New member
שניהם טכנולוגים....

ואין לי מושג מה ההבדל(האתר של חמ"ן לא אומר יותר מידי, וככה צריך, הוא יכל לפרט יותר אני מאמין אבל עדיף להיות בצד הבטוח מאשר בצד השני).
 

lavifighter

New member
תאמת, יש מסלולים שנשמעים יותר טובים בחמ"ן

אבל הם בסיסים פתוחים(שני אלה סגורים אז אני מאמין שבכוונה בחרת בשניהם) או שחקים, או שאין אותם באתר של חמ"ן(משמע-הם מסווגים/נדירים).
אם את טובה בכימיה, לכי למסלול הזה של הכימיה. זה באמת מסלול שאף אחד(כולל אני) לא מכיר אף אחד שהיה בו, ובטח לא מה זה, אבל זה נשמע כמו אחלה מקום בשבילך.
 

lavifighter

New member
נשמע כמו מסלול הזוי לגמרי

אני לא מכיר אף אחד שהלך אליו...
מאמין שעדיף לא לפרט על התכנים שבו(אין לי שמץ אם מישהו חשב אחרת).
 

Odelia965

New member
מוזר שהרבה לא שמעו עליו עדיין

אני מכירה מישהו שמתמיין כרגע למסלול הזה , ממה שהבנתי לא פירטו להם הרבה על התפקיד והיציאות הן יומיות. האמת שאני לא כל כך מתעניינת בתפקיד הזה ורציתי יותר לשאול אם אני יכולה להגיש בקשה להתמיין למסלול מט''מ/מת''ן בחיל המודיעין
 

lavifighter

New member
מאמין שאת יכולה

ואין לי שום טיפ לגבי מה עדיף מהשניים כי על שניהם פורסמו אותם פרטים בדיוק(8200, בסיס סגור, טכנולוגי).
 
ממליצה לקרוא באתר

https://www.aman.idf.il/Modiin/MaslulsLobi.aspx?catId=59922

אם יש מסלול ספציפי שאת מעוניינת להתמין אליו - תפקססי בקשה,
אם את מתאימה מבחינת נתונים, ולא הסתימו המיונים - אין סיבה שלא ימיינו אותך.
בהצלחה
 
למעלה