מטלית לרצפה

דורי56

New member
מטלית לרצפה

אני רוצה להמליץ על מטלית לרצפה של SHINY פתרונות מבריקים. מטלית מיקרופייבר עם שסע מיוחד להצמדת המטלית למגב.יש לו כח ספיגה גדול ולא משאיר סיבים וסימנים על הרצפה.
המחיר 9.90 אני קניתי ביוחננוף הצבע לא משהו אבל לא נורא יש באדום או ירוק עם נקודות לבנות ( בהתחלה חשבתי שזה סינרים) מוצר מעולה!!!!!

סמד13

New member
קנתי אחת של סנו אדום

הצבע ירד בכביסה וווווווווווווווווווו תודה השבוע אני אכנס ליוחננף בקרית משה לחפש חולה על סמרטוטים בחיי יש לי אוסף סמדי

סמד13

New member
גם לי כייף להיות כאן

מטלית מיקרופייבר סנו שוסי אדום לריצפה מורידה צבע
בכביסה

סמד13

New member
מקסימום היו לך גופיות אדומות ../images/Emo6.gif

וגם מגבות ועוד כמה דברים אחרי כביסה ב90 מעלות כמו לי

אם אצבע עוד חולצה אחת לניסימיקו הוא קורע אותי

הוא כבר הודיע לי שאם אתקרב לבגדים שלו הוא יחסל איתי חשבונות, אז... בינתיים הוא דואג לכביסה עד הודעה חדשה (וגם לגיהוץ וגם לפח וגם ...וגם...וגם....) סבבה, לא?

סמד13

New member
מלכה את פשוט מלכה

אצלי לא מספיק עובד בחו"ל גם השאיר לי את האימא שלו נו יאללה שהייה העיקר שהיום חוזר בלילה מקווה שהפעם להרבה זמן

רחמנה לצנונית... האמהות האלו...

לשמחתי שלי בבית שלה . היא אישה מקסימה, אבל ... חמות היא חמות היא חמות... אני שמחה שהיפיוף שלך חוזר היום, יאללה תחגגו כפרה.

סמד13

New member
גם שלי בבית שלה

עם הפילפינה שלה אבל משגעת אותי צעם לה צ'עם ...... יאלללה הולכת לנסיכות שלי ביי יקירתי מלאן נציקות סמדי

noa555555

New member
גם אני עם מטלית הפלא, חולה עליה.

דקה, לא שוקלת , סופגת, לא נגמרת לעולם. יופי של דבר. משתמשת בכאלה גם לנקיון כללי. (כשאני כבר מנקה, כן?) איך הדפינול? עוד לא גמרתם אותו?

דורי56

New member
בכיף!

אצלנו זה נמצא ליד הקופות בעגלות של המבצעים.לגבי הצבע אני עדיין לא כיבסתי .אני בדרך כלל את המטליות רצפה מכבסת כשאני מנקה את המכוננה פעם במספר שבועות עם חומץ.ובתוף אבקת כביסה מכבסת בחום גבוה המכונה מתנקה (מאבנית) וגם המטליות.

דורי56

New member
אוף התפוז הזה../images/Emo46.gif

כמובן רשמתי תשובה לסמדי והגיעה למקום אחר.

דורי56

New member
אצלנו זה

אצלנו זה באשדוד. וסליחה
עכשיו שמתי לב שזה סמדר ולא סמדי. יום מקסים לך ושבת כיפית

סמד13

New member
למה נשמה סמדי בכייף חברות ../images/Emo24.gif

ואני שולחת את אחי ליוחננוף באשדוד הוא שודודי ובמקביל אני גם אכנס כאן תודה יקירתי סמדי

למעלה