מטילדה

מטילדה

ארוחת בוקר במטילדה, סניף צהלה (רח' צה"ל 71), עם עוד חברה. שתינו לקחנו את ארוחת הבוקר הלבנה שלהם, זו ארוחת בוקר דיאטטית שמורכבת מלחם (לחם קל נדמה לי, אבל אני לא בטוחה), גבינה 5%, סלט ירקות, אומלט רק מהחלבון של הביצה (אפשר לבקש אומלט רגיל), מנה של יוגורט עם פירות טריים עם פנכות קטנות של גרנולה ושל דבש שמוגשות על יד, וכוס שתיה חמה או קרה. הארוחה נחמדה מאוד, בעיקר המחיר הסביר (42 ש"ח לכל הנ"ל), אבל מה שמאוד מצא חן בעינינו זה השיפור לעומת הסניף ברחוב בני אפריים. בסניף בבני אפריים יצא לנו לשבת די הרבה פעמים, וזה סבבה, אבל הסניף בצהלה הרבה יותר נחמד, המלצר היה מאוד נחמד ומקצועי (בניגוד למלצר ששירת אותנו בפעם האחרונה בסניף השני), האקוסטיקה הרבה יותר ידידותית, המוסיקה שבתה את לבי לגמרי, והאומלט לא שחה בשמן (לשם שינוי).

S i g u r R o s

New member
מטילדה מוכשרת המון פוטנציאל

פעם היא תצליח אם ירצה הגורל.... רבים ניסו להפיח רוח חיים ב"חורבות" המקום. ניסו ונכשלו.. כל פעם כשאני עובר שם ליד עם כפכפי הבית, השיער המבולגן מהיקיצה העפיצה, ותחושת סמירטוט הבוקר האופיינית - אני מבטיח לעצמי שאדגום אותה {כלומר- אקפץ אליה}. משום מה טרם יצא... נחמד לדעת שיש כזה בית קפה שכונתי שניתן לקפוץ אליו בפאסון חופשי. בלי הידור ובלי הקפדה יתרה, פשוט...מיידי..חמוד..ענייני. מטילדה here I come!!!! בינתיים נראה שה"צ'כונה" מקבלת אותה בברכה לא רעה..שזו כבר משימה לא פשוטה בפני עצמה

למעלה