מטורף...

mika tal

New member
מטורף...

בהתחלה חשבתי שזה סתם מקרי, השבוע הבנתי שלא... עוד שבועיים אני טסה לטיול לחו"ל למספר חודשים, העניין הוא שדווקא בתקופה האחרונה יצא לי להכיר כמה בחורים ממש חמודים, והיכרתי עוד שניים היום.. אז נכון, הטיול הרבה יותר שווה, אבל מה הולך כאן? ייתכן ואני קורנת, והם לא עומדים בפניי?? בכל אופן, מה שקורה קורה.. נראה לי..

shaniza

New member
בהחלט יתכן שאת קורנת

וזה גם מסוג הקרינות הלא מזיקות. אף אחד מהם לא רוצה להצטרף אליך לטיול
?

mika tal

New member
גם אם

היו רוצים.. אני לא רוצה.. זה הטיול שלי ורק שלי!!

shaniza

New member
אמרו לך פעם...

שאת רכושנית מעט?
וברצינות... את נוסעת לגמרי לבד? בלי אף שותף/ה? אפילו לא תחברי שם למטיילים...??

mika tal

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif לא לגמריי לבד..

יש שותפה.. (בדרך להעפה) ונזרום עם השאר..

מיקה - הנה משהו לטיול :

סמני איפה ביקרת בעולם ותראי כמה עוד נשאר לך לכבוש. צבעו בצבעים עליזים ושלחו אלינו - בין השולחים יוגרל טייפ דאבל קאסט של סאניו משהו בסט עם הקלטה במהירות כפולה ואקולייזר משהו משהו.

bulb

New member
איפה אפי?

יש ראש מתהפך? פרס תנחומים: קלטת של "חדש חדיש ומחודש" עם שוש עטרי וטוני פיין עם מיטב הלהיטים של דיבור-חדיש ,ריק אסטלי ,ברוס ,נערי חנות חיות השעשועים ,בננה רמה ועוד...

ולא לשכוח -

הסינגל החדש של קיילי מינוג וג'ייסון דונובן בקלטת החדשה של סטוק-אייטקן-ווטרמן : "האוסף של יוסף 2"...

bulb

New member
"אספשילי פור יו... מי הארט איז

סופסוף טרו"

ד נ י ת3

New member
הלווו?? מה זה פורום איטיז?

או אולי חזרתי בזמן? (איפה הדלוריאן כשאני צריכה אותה)

magenta73

New member
יופי...

רק עשה לי... אוי, לא הייתי שם... ולא שם... ולא שם... ואני רוצה להיות שם!!!

magenta73

New member
לא יודעת...

הייתי אמורה לקפוץ לקטנה לתאילנד, אבל זה בסוף לא יקרה, חוץ מזה יש לי כלבה קטנה ומדובללת לדאוג לה, אז... נחייה ונראה. או יותר נכון הגיע הזמן לנסוע גם למקומות אחרים, ולא רק ללונדון...

mika tal

New member
אה, הדס..

פסיכולוגיה בחינוך זה קורס מעולה.. אני ממליצה בחום.. עשיתי אותו לפני איזה שנתיים.

למעלה