|מטוס||אופניים| TAR 2005

willo

New member
//timg.co.il/f/Emo58.gif

מסיבה לא מובנת התעוררת ב4:45 ולא הצלחתי להרדם, אז אחרי 20 דקות של גלגלוים מצד לצד, ולפני שהאישה התעוררה ברחתי למחשב וראיתי את הפרק.

קטע הסיום של ברנדון מחליק על אחוריו ברפת היה גדול מהחיים (ראיתי אותו לפחות שלוש פעמים...)

בההתחלה חשבתי שזהו, הצליחו ליצור פער אבל לא, כצפוי הגענו לנקודה שבה כולם ממתינים בדרך וכל הפערים נסגרים.

המשימה עם הזקנים הייתה דוחה, צר לי אבל אם יש ייתרון בקרחת זה שלא צריך את כל התכשירים הללו (והשליטה של חלק מהגברים הייתה מדהימה).

יכולות הניווט של הצוותים רק מבליטה את השליטה (בינתיים) של ארט וג'י ג'י. דייב ורייצ'ל קצת נחלשו וההדחה של קארי וסטייסי לא מטרידה אותי.

אחרי הפרק הזה יש לי פייבוריטים והם הגרושים (ראלף וונסה) - הודוי שלו על איך הוא נהנה כשהיא מתעצבנת כלכך נכון לפעמים.

Confide In Omer

New member
//timg.co.il/f/Emo58.gif

עונה ממש חלשה ומשעממת. אף אחד מהצוותים לא מעניין ורובם די מעצבנים. :-/ זה גם לא עוזר שכל הזמן אותו צוות מגיע במקום הראשון, במיוחד כשהם כל כך שחצנים.

niro62

New member
//timg.co.il/f/Emo58.gif

איזה פרק משעמם!! אני פשוט לא סובל לגים שלא לוקחים אותם ברצינות! וזה בדיוק מה שהיה הפרק הזה, משימות מפגרות ותת רמה שאפילו בגירסא הישראלית היו ביותר רמה המשימות, המוזיקה הנינוחה הזאתי שמוציאה את כל המתח, וצוותים שפשוט לא מעניינים!
אם כל הכבוד מארק ובופר פשוט בלתי נסבלים, והליקוק תחת שהעורכים עושים להם פשוט בלתי נסבל, רציתי להוריד להם סטירה שהם שרו את הולילו עם החיוך המעצבן שלהם.
כל המשימות פשוט היו פתטיות ולא מהנות לצפייה, ההפקה כנראה מנסה לחכות את העונה השנייה של הישראלי, וליצור רגעים שיהפכו את הצוותים למגוכחים והצופה יישפך מצחוק, רק הם לא מבינים משהו אחד, אמריקאים הם הרבה דברים שחסרים לנו בישראל אבל מצחיקים הם לא, ולראות אותם עושים דברים שטותים היה פשוט מעצבן, יש רק הומור אחד שהאמריקאים טובים בו וזה הומור ציני, אל תנסו לחרוג למקומות אחרים כי זה פשוט לא מהנה!

retard boi

New member
|הרצל|//timg.co.il/f/Emo58.gif|קטר|

התוכנית עברה מהפך די רציני בכל מה שקשור לתיכנון של הלגים ולדעתי זה משב רוח רענן. אני שמח שרוב הלג התמקד ביכול התכנון והתמצאות של הצוותים ופחות במשימות שהיו יותר קוסמטיות מלבד משימת הזקנים שהיתה גדולה. קרי וסטייסי היו די שוליות וחלשות כך שהן לא יחסרו. אני לא באמת מבין את הנטייה המוזרה של CBS ללהק נשים שנשואות לספורטאים מקצועיים לתוכניות שלהם, זה באמת לא תורם שום דבר.

שבוע הבא הם בבאקו (נראה לי שפעם ראשונה בפורמט). יהיה מגניב.

למעלה