מטוסי קרב? זה רק אני, או שטסו היום מטוס(י) קרב באוויר משהו כמו 6 פעמים הלוך חזור?
M Mr. Nice Guy New member 30/10/01 #1 מטוסי קרב? זה רק אני, או שטסו היום מטוס(י) קרב באוויר משהו כמו 6 פעמים הלוך חזור?
G gl New member 30/10/01 #2 מהומות הטירה ואני גר ליד טירה ../images/Emo5.gif לקח לנו שעה ו45 דקות מתחילת הלימודים עד שהגענ הביתה זה אמור לקחת פחות מ20 עיקבו אותנו בבית ספר 30 דקות GREEN LANTERN יאללה שיתנו להם את הקרקעות שלהם או שיקנו אותם מהם כמו כל אדם אחר במדינה
מהומות הטירה ואני גר ליד טירה ../images/Emo5.gif לקח לנו שעה ו45 דקות מתחילת הלימודים עד שהגענ הביתה זה אמור לקחת פחות מ20 עיקבו אותנו בבית ספר 30 דקות GREEN LANTERN יאללה שיתנו להם את הקרקעות שלהם או שיקנו אותם מהם כמו כל אדם אחר במדינה
D Dr_Compu New member 30/10/01 #3 אני גר בתל אביב ובסביבות 3 וחצי בצהריים גם אני שמעתי את המטוסים האלה....ואללה איך נבהלתי.......
L lolly pap-אחת ויחידה New member 31/10/01 #4 מעל הבית שלי עוברים המון אליקופטרים לא ראיתי כבר הרבה זמן מטוסי כבר (ראיתי=שמעתי)..... אני גרה בשרון....
מעל הבית שלי עוברים המון אליקופטרים לא ראיתי כבר הרבה זמן מטוסי כבר (ראיתי=שמעתי)..... אני גרה בשרון....