מטומטמת

some1Lse

New member
מטומטמת

אז הלכתי לשם היום. והיה מאוד נחמד. ו.. אבל בסוף לא דיברתי איתה על מה שרציתי
אני תקועה עם האבן הגדולה הזו, מוקש בתוך הבטן, ואין לי מושג אפילו מאיזה צד לגשת לזה :'(
אני מטומטמת.
אבל היי-מחר אני הולכת לתרום דם! אני שלמה לחלוטין. כבר שבוע ויומיים בלי

some1Lse

New member
מתי? אני אהיה בבית רק בשישי...

מי כבר יראה את זה? רק הפרמדיק באמבולנס.

ואגב,אני הולכת לזייף את החתימה של אבא שלי. הוא לא אמר שהוא מתנגד לזה,בכל אופן

לאט לאט

הי יקרה,
בדיוק באתי להגיב להודעה הקודמת שלך וראיתי את זו החדשה.
לאן הלכת היום שהיה נחמד? למפגש שחששת ממנו? מה למדת על עצמך?
חבל שלא דיברת על מה שרצית, אבל לאט לאט, אני מאמינה שגם זה יקרה.
בהצלחה עם התרומה מחר :) שמחה בשבילך על השבועיים ויומיים. כל הכבוד!

רותם

some1Lse

New member
אני גם ככה לא יכולה ללכת מהר

כן,ואת כבר יודעת מה זה...
זה רק-אוף,זה היה ממש משונה ממה שחשבתי. לא רע/טוב. פשוט שונה. אבל האנשים שם באמת ממש נחמדים. ואפילו הצלחתי לתפוס טרמפ לגהה,אז אני לא אצטרך להסביר לאף אחד איך נגמר לי הכסף ככ מהר...
רק חבל לי שאני עדיין לא מסוגלת לדבר על זה. בקול. לא מסוגלת להוציא מהפה את המילים "יש לי בעיה". כי אני בסדר. אני תמיד בסדר. פחות או יותר. אני לא רוצה להטריד אף אחד,שאף אחד יטריח את עצמו בגללי.. אני לא רוצה לפגוע באף אחד. שאף אחד לא יאשים את עצמו שזה בגללו. אני מסתדרת עם האשמה. זה בגללי,בסדר. אני יודעת.כבר התרגלתי לזה פחות או יותר.אני אני. סתם ני,רק אני. איך שלא תקראו לזה. אני רק רוצה שמישהו ישים לב לבור החשוך הזה שיש בתוכי ויקרא לרשות הטבע והגנים שיחלצו אותי,אם להשתמש במטפורות מטופשות.

*שבוע. אחד. איזי לך עם הברכות... אבל אם אני אגיע לשבועיים אני אצין את זה

)לא נראה לי שזה יקרה. הסופש אני בבית. אבל הקודם לא! וגם הבא לא! ושבת אחר כך אני נוסעת למישהי רק לשבת! אז יש סיכוי שאז...)

ללמוד לבקש עזרה

הי יקרה,
שמחה לשמוע על הביקור בהפוך. אם תרצי קצת עזרה בלספר שם - אשמח לעזור. אנחנו עובדים בשיתוף פעולה עם ההפוכים ויש לי קשר עם נועה ואם יש דרך שבה נוכל לעזור לך ממש נשמח.
זה תהליך, אני בטוחה שבסופו של דבר תלמדי גם לבקש את העזרה בעצמך. להגיע להפוך זו כבר התחלה מצויינת.
חייבת להודות שעניין הטרמפ קצת הדאיג אותי... מקווה שנסעת עם מישהו מוכר ולא עצרת טרמפ על הדרך...
יאללה, קחי אתגר ונחגוג יחד שבועיים

רותם

some1Lse

New member
:-\

לא. אני צריכה לעשות את זה לבד. אני לא אוהבת שמדברים עלי. אוף,חשבתי שכבר יש לי מספיק כח לפתוח את זה. אבל כל השונות והזרות שם. זה קצת החזיר אותי אחורה. אבל עכשיו אני כבר יותר מכירה איך זה שם,אז אני חושבת שבפעם הבאה זה יהיה יותר קל.אולי.
האמת שזה כן היה "על הדרך". אבל הייתי חייבת לעשות משהו קצת אחר.. וחוץ מזה הבן אדם נראה נורמלי,עליתי עם עוד מישהו,שמתי ווייז על הדרך. אפילו כשאני מסתכנת זה לא עד הסוף

אולי זה באמת יקרה...
הבטחתי למישהו שנעשה את זה ביחד,אבל הוא לא יהיה פה מחר. אז אני כנראה אצטרך באמת לחכות לשבוע הבא... תחזיקו לי אצבעות?
יש בית באמצע

מסכימה

הי יקרה,
בסדר, בקצב שלך. גם אני מאמינה שאת תצליחי לעשות את זה לבד וההפוך בת"א הוא מקום בטוח ומתאים. יש שם צוות מקסים שממש שמח להקשיב ולעזור.
למה את מתכוונת כשאת אומרת "כל השונות והזרות שם?".
לא אהבתי בכלל את סיפור הטרמפ.
אם את עושה את כל הדרך להפוך כדי לעזור לעצמךף זה לא הוגן לעלות על טרמפ שמסכן אותך בדרך חזרה. לא מאמינה בזה ש"אדם נראה נורמלי". אנחנו אף פעם לא יכולים לדעת.
מהדברים שאת כותבת אני מבינה שאת לא גרה בבית במשך השבוע?
אנחנו כאן בקצב שלך
רותם

some1Lse

New member
תודה

שזה נורא שונה.. כאילו,אחר. לא הייתי שם אף פעם. כשאני מגיעה למקומות חדשים יש לי שתי תגובות: או שאני ממש מתלהבת מהחידוש בעניין, או שזה נורא מלחיץ אותי. במובן של Terrifying אמ.. מעורר אימה. זה בדרך כלל תלוי במצב רוח שלי ואיך אני מרגישה. ו.. אתמול זה היה יותר הצד השני. לדבר עם מישהו זה הרבה יותר קשה מלכתוב. כי זה מיידי, ומחכים לתגובה שלך,ואי אפשר לחשוב כמה פעמים על מה שתגיד, וזה. זה עם אנשים אמיתיים. ויש עוד אנשים חוץ מהם. וזה פשוט קשה לי לפעמים לעקוב אחרי הכל.
זה היה לכיוון ת"א. ואני מאמינה שכן אפשר. חוץ צמזה יש לי אפליקציה "עליתי על טרמפ" שבשנייה שאתה לוחץ על כפצור מסמסת לאנשי קשר שקבעת מראש את המיקום המדויק שלך ושיקראו למשטרה. יש לי שם חברה ואת המדריכה מהפנימיה. וחוץ מזה,מה כבר יעשו לי? (כן,אני יודעת מה התשובה)
אמממ... לא. אני לומדת בפנימיה.

למעלה