מטולת 2 - תודה לכולם

yuvalhets

New member
מטולת 2 - תודה לכולם

אני רוצה להודות לכל מי שהשתתפו במאסאאעעעע הארווווווך הזה, לכל רוכבי האופניים שקרעו (ונקרע להם) התחת, לכל הנהגים והנהגות שלא נמנמו לרגע על ההגה (אנחנו עשינו את זה על הכידון), המלווים והמלוות שדאגו לכל צOרכינו (שתיה ומזון) - אנחנו דאגנו לצרAכינו (לא אפרט), לפאנצ´ר מאעכר (שעזר לנו להחליף גלגל מפונצ´ר בגלגל קורימה צלב איכותי - פסססססס) ולרופא (שלשמחתי השתעמם בנסיעה), לרוכבי האופניים שהצטרפו אלינו בדרך לליווי (ברקודה הענק מפארן וחנן פנסטרהיים מבאר-שבע), להדס שלא הפסיקה להתקשר ולוודא שכולם בסדר, לצחי דניאל ורם שאירגנו לנו מסע מטורף ומוטרף, למלון ספורט באילת שאירח אותנו וספג את ריחותינו, לחטיפי אנרג´י שלימדו את המעיים שלי להסתדר עם כמות נפיחות שמספיקה להפעיל תחנת כח במשך שנה, ולגדולה מכולם, הענקית, נדיה, שביתרה את המדינה בגלגלי האש שלה, בדהירתנו המשותפת לעבר אום-רשרש עיר השמש הנצחית, בהגיענו בטרם חשכה. תודה תודה לכולם וחכו לכתבה המלאה. 23 שעות, 540 ק"מ, ארוחת ערב טובה, 2 קומות לטפס, מקלחת חמה (עם מקק), מיטה זוגית נוחה, חרופפפפפפפפפפפ של 9 שעות ואודרוב, הביתה. יובל חץ

yuvalhets

New member
גלי, אני מבטיח להכריז באילת ../images/Emo24.gif

או באשדוד, מה שיבוא קודם...

ike

New member
אני מקווה שהרכיבה סוף סוף הורידה לך

את הכרס

yuvalhets

New member
שוב שתית יותר מדי איזוסטאר?

אלי, כמה פעמים כבר אמרתי שזה לא ישפר לך את האון....

ike

New member
לאחר רכיבה של 500 ק"מ אתה יכול

מהאון שלך לפחות לשנה.

מור דני

New member
תודה למארגנים (מקבוצת דניאל)

תודה למארגנים:צחי,דניאל ורם.תודה למלווים שנתנו הכל ע"מ שנעמוד במשימה לרוני ענתר,לאנשי ברעם,למשפחת איילת וליתר. מבצע לוגיסטי למופת שהיה המפתח להצלחתינו במשימה. הוכחנו שאין שום מחסום לנחישות וניתן למעשה יותר מכך... דני מור

למעלה