מטוטלת

• פותח הנושא ivory
  • פורסם בתאריך

ivory

New member
מטוטלת

שלום לכם, בזמן האחרון אני כל הזמן מקבלת חדשות רעות והמליצו לי ללכת לטיפול במטוטלת, כי כנראה שיש לי חסימה רגשית. האמת שאני לא ממש טיפוס רוחני, למרות שהופתעתי כבר פעם לגלות שיש אנשטים שיש להם יכולות מדהימות לדעת דברים גם בלי להכיר את זה שעומד מולם. אז מה זה בעצם טיפול במטוטלת? תודה מראש

מטוטלת היא...

דרך אמצעית לתקשר, משהו דומה לקלפים, קפה, וכו'. קבלת מסרים. מה שהמליצו לך לעשות זה ללכת ליועץ בתקשור. יכול להיות שאת יכולה לקנות לך מטוטלת ולבדוק בעצמך את התשובות לשאלות שמעניינות אותך. מה את אומרת?

ע ו פ ר ה

New member
מטוטלת היא גם כלי טיפולי

אפשר בעזרת המטוטלת לעשות איזון של הצ'אקרות. לבקש ממנה שתאזן את הצ'אקרות ולעבור על כל צ'אקרה לחוד. עשינו פעם טיפול משולב של מטוטלת וקערה טיבטית. חברה אחת עמדה עם מטוטלת ואני עם קערה. זה היה מדהים לראות איך הצלצול הנפלא של הקערה והעבודה של המטוטלת הסתיימו ביחד. החברה בה טיפלנו אמרה שהיה לה מאוד נעים. בהצלחה עופרה מנחה בדמיון מודרך ו - NLP, פרחי באך וביורוגונומי

דגנית

New member
עפרה, הקערות הטיבטיות הן

פשוט מדהימות.. ל'נגן' מעט.. והלרגיש את הרטט מרעיד את הגוף, הלב והנשמה..
איך עושים איתן טיפול עצמי

ע ו פ ר ה

New member
היי דגנית

אני עושה נסיונות עם הקערות והמטוטלת. אז מה שעולה לי כרגע זה לקחת את הקערה ולהניח ליד צ'אקרה ולהקיש על הקערה. הרטט והצליל יכולים לעזור לאזן אותה. באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך ו - NLP,פרחי באך וביורוגונומי

ע ו פ ר ה

New member
תקראי למעלה

היינו שלוש חברות. שתיים טיפלו בשלישית. לבד לעבוד עם שניהם ביחד, אולי גם אפשר. לשים את הקערה ליד המטופל באזור של הצ'אקרה ואת המטוטלת מעליו. באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך ו - NLP, פרחי באך וביורוגונומי

דגנית

New member
התכוונתי טיפול עצמי בשילוב

של מטוטלת וקערה טיבטית. נשמע אקרובטי משהו

למעלה