מטובעת דנדשה. 

Morisham

New member
מטובעת דנדשה. 

שלום לכל חברי הפורום. אני קוראת את הפורום באדיקות כבר זמן מה. מאז שהחלטתי על הניתוח בעצם... עברתי את הניתוח אתמול בבית חולים איכילוב. הניתוח בוצע על ידי ד״ר סובחי. מרגישה טוב כרגע. שוחררתי היום בבוקר הביתה. מקווה שאי הנוחות בתפרים ובבטן הם זמניים וקצרים.

קובי d1

New member
שלום לדנדשה

טוב לשמוע שהכל עבר בשלום בתקופה הראשונה תרגישי אי נוחות ,בגלל התפרים ,ובגלל הגזים שמוכנסים לבטן להפרדת האיברים הפנימיים במידה ויש כאבים לקחת אופטלגין נוזלי ,לא ככדאי לסבול כפי שאני זוכר ד"ר סובחי מדביק את הפתחים ולא שם סיכות ,וזה הרבה יותר נח. גם אני מנותח שלו מלפני 10 וחצי שנים בבית חולים איכלוב יש מרפאת השמנת יתר וכדאי שתשתמשי בשירותים שלהם ,כולל דיאטנית ,צריך טופס 17 וזהו בהצלחה תרגישי טוב קובי

דר איל

New member
בריאות והחלמה מהירה

דרך צלחה בהמשך ,הכאבים עוברים ודי מהר וגם הירידה במשקל תורמת למצב הרוח לאחר

הם בהחלט זמניים

ועצה שלי , הקפידי להעלות כל תהייה ובעיה שלך בפני החברים פה פורום. זה יעזור לך רבות. אני מנותח וותיק, ואילו היה לי את הפורום הזה בתחילת הדרך התהליך היה לי הרבה יותר קל. בהצלחה רבה !

Morisham

New member
תודה לכולכם על העידוד. +סיכום לילה ראשון בבית

קודם כל תודה.  על העידוד והתמיכה שלכם. זה באמת לא קל לעבור את זה לבד. וכמה שאני אנסה להסביר לבעלי שיחיה, קשה להבין מה זה כשלא עברת את זה. אז ככה לילה ראשון בבית עבר די בסדר. קשה חי לא לישון על הבטן או על צד שמאל בכלל, התעוררתי באמצע הלילה קצת מכאבים בתפרים, יש אחד גדול מכולם, לדעתי שם נמצא גם הפורט. הוא כואב יותר מהשאר וגורם לאי הנוחות הגדולה ביותר... בינתיים אני על אופטלגין נוזלי. משתדלת לשתות הרבה. יש לי שאלה, מרק או תה חם זה בסדר לשתות נכון?

שמחה37

New member
כן מותר לשתות.

דבר נוסף תצמידי כרית לבטן זה עוזר כשמשתעלים ואם לא התעטשת עדיין ... אז זה עוזר גם אז החלמה מהירה שמחה

Morisham

New member
תגידו, כמה זמן לוקח לגזים הארורים האלה לצאת??

סליחה על התיאור, אבל כל גרעפס מביא איתו עיסוי עמוק לאיברים הפנימיים, לא תענוג...

אופירA

New member
מנהל
העיקר שהם יוצאים בסוף ../images/Emo13.gif

תארי לעצמך שהם היו נשארים...
אחרי שבוע המצב צריך להיות הרבה הרבה הרבה יותר טוב. רוב האנשים שכחו הכל אחרי שבוע, והפכו להיות אופטימיים וחייכנים.

למעלה