מטה-שאלון

swirrrly

New member
מטה-שאלון

הפעם שאלון פשוט בלי שטויות
(C) 1) בלי לחשוב יותר מדי, למה אתם נהנים לקחת חלק פעיל בפורום הזה? 2) מה לדעתכם התכונה הקולקטיבית המשותפת לכל מי שלוקח חלק פעיל בפורום הזה=/? 3) במידה ובשאלה הקודמת עניתם "שעמום", נסו לחשוב על תכונה שהיא יותר תכונת אופי מאשר נסיבה? 4) האם אתם גאים להיות חלק מהפורום הזה? 5) מי המשורר האהוב עליכם? 6) האם אתם סומכים על היכולות שלכם לשמור על עצמכם באינטרנט? 7) מה מצב רוחכם? 8) האם אתם מרוצים ממצבכם החברתי? 9) מתי הפעם האחרונה שהייתם ממש עייפים? 10) האם לדעתכם המשמעות האמיתית של להיות מבוגר היא להיות פעיל או להיות סביל? 11) כיצד תעדיפו לברוח ממשחקים של כוח? 12) ביי.

swirrrly

New member
אבא חורג אמא חורגת

1) בלי לחשוב יותר מדי, למה אתם נהנים לקחת חלק פעיל בפורום הזה? כי זה קל 2) מה לדעתכם התכונה הקולקטיבית המשותפת לכל מי שלוקח חלק פעיל בפורום הזה=/? הראל סקעת 3) במידה ובשאלה הקודמת עניתם "שעמום", נסו לחשוב על תכונה שהיא יותר תכונת אופי מאשר נסיבה? לא עניתי שעמום אז יש לי פטור מהשאלה הזאת איזה כיף
4) האם אתם גאים להיות חלק מהפורום הזה? לא 5) מי המשורר האהוב עליכם? רביקוביץ 6) האם אתם סומכים על היכולות שלכם לשמור על עצמכם באינטרנט? לצערי כן 7) מה מצב רוחכם? ממורמר 8) האם אתם מרוצים ממצבכם החברתי? לא 9) מתי הפעם האחרונה שהייתם ממש עייפים? מזמן 10) האם לדעתכם המשמעות האמיתית של להיות מבוגר היא להיות פעיל או להיות סביל? כשבנאדם פעיל מבפנים הוא סביל מבחוץ. כשבנאדם פעיל מבחוץ הוא סביל מבפנים. להיות מבוגר זה להיות ענו, דהיינו סביל מבפנים. אבל אח שלי החוזר בתשובה אמר לי שאי אילו יהודים קדמונים טענו שלאנשים חסר מדי חוצפה. אנאערף, ננסה מחר להשתלט על העולם. 11) כיצד תעדיפו לברוח ממשחקים של כוח? יפן 12) ביי. יום טוב!

../images/Emo110.gif

1) בלי לחשוב יותר מדי, למה אתם נהנים לקחת חלק פעיל בפורום הזה? ככה, כי זה נחמד
2) מה לדעתכם התכונה הקולקטיבית המשותפת לכל מי שלוקח חלק פעיל בפורום הזה=/? אה
3) במידה ובשאלה הקודמת עניתם "שעמום", נסו לחשוב על תכונה שהיא יותר תכונת אופי מאשר נסיבה?אה
4) האם אתם גאים להיות חלק מהפורום הזה? כן
5) מי המשורר האהוב עליכם? משורר? ממ.. לא חושבת שיש. אני מעדיפה סיפורים, מחזות וכו'. 6) האם אתם סומכים על היכולות שלכם לשמור על עצמכם באינטרנט? כן 7) מה מצב רוחכם? נחמד 8) האם אתם מרוצים ממצבכם החברתי? אה, אפשר לומר. 9) מתי הפעם האחרונה שהייתם ממש עייפים? היום 10) האם לדעתכם המשמעות האמיתית של להיות מבוגר היא להיות פעיל או להיות סביל? פעיל 11) כיצד תעדיפו לברוח ממשחקים של כוח?
12) ביי. שלום

דללה

New member
../images/Emo137.gif

1) בלי לחשוב יותר מדי, למה אתם נהנים לקחת חלק פעיל בפורום הזה? ברור שבגלל דנטל
2) מה לדעתכם התכונה הקולקטיבית המשותפת לכל מי שלוקח חלק פעיל בפורום הזה=/? שיעמום?
3) במידה ובשאלה הקודמת עניתם "שעמום", נסו לחשוב על תכונה שהיא יותר תכונת אופי מאשר נסיבה?
המון זמן פנוי 4) האם אתם גאים להיות חלק מהפורום הזה? ב-רור! 5) מי המשורר האהוב עליכם?
! 6) האם אתם סומכים על היכולות שלכם לשמור על עצמכם באינטרנט? כן 7) מה מצב רוחכם? עייפה 8) האם אתם מרוצים ממצבכם החברתי? כן 9) מתי הפעם האחרונה שהייתם ממש עייפים? עכשיו! 10) האם לדעתכם המשמעות האמיתית של להיות מבוגר היא להיות פעיל או להיות סביל? תלוי במקרה 11) כיצד תעדיפו לברוח ממשחקים של כוח? באוטו.. 12) ביי. יום נעים.. הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה../images/Emo13.gif ../images/Emo14.gif

בלי לחשוב יותר מדי, למה אתם נהנים לקחת חלק פעיל בפורום הזה? כי אני אוהבת לענות על שאלונים.
מה לדעתכם התכונה הקולקטיבית המשותפת לכל מי שלוקח חלק פעיל בפורום הזה? כי הוא רוצה להעביר את הזמן?
במידה ובשאלה הקודמת עניתם "שעמום", נסו לחשוב על תכונה שהיא יותר תכונת אופי מאשר נסיבה? אוהבים לענות על זה?
האם אתם גאים להיות חלק מהפורום הזה? כן.
מי המשורר האהוב עליכם? אין לי.
האם אתם סומכים על היכולות שלכם לשמור על עצמכם באינטרנט? כן.
מה מצב רוחכם? בסדר גמור.
האם אתם מרוצים ממצבכם החברתי? כן.
מתי הפעם האחרונה שהייתם ממש עייפים? אתמול בערב.
האם לדעתכם המשמעות האמיתית של להיות מבוגר היא להיות פעיל או להיות סביל? סביל?
כיצד תעדיפו לברוח ממשחקים של כוח? במשחקים של מוח
.
ביי. ביי
. הודגש באמצעות מדגישומטיק

נושבו

New member
עונה../images/Emo9.gif

1) בלי לחשוב יותר מדי, למה אתם נהנים לקחת חלק פעיל בפורום הזה
כי אני מתה על שאלונים! 2) מה לדעתכם התכונה הקולקטיבית המשותפת לכל מי שלוקח חלק פעיל בפורום הזה=/
מכור לשאלונים ומשועמם? 3) במידה ובשאלה הקודמת עניתם "שעמום", נסו לחשוב על תכונה שהיא יותר תכונת אופי מאשר נסיבה
לא נראלי שיש
סתם.. אולי חוש הומור 4) האם אתם גאים להיות חלק מהפורום הזה
בטח
5) מי המשורר האהוב עליכם
לא יודעת 6) האם אתם סומכים על היכולות שלכם לשמור על עצמכם באינטרנט
כן 7) מה מצב רוחכם
פסדר 8) האם אתם מרוצים ממצבכם החברתי
בטח! 9) מתי הפעם האחרונה שהייתם ממש עייפים
אתמול 10) האם לדעתכם המשמעות האמיתית של להיות מבוגר היא להיות פעיל או להיות סביל
תלוי ברוח הצעירה ששוכנת באדם.. חהחה אבל בדר"כ הם הופכים לסבילים 11) כיצד תעדיפו לברוח ממשחקים של כוח
מותר לךךךך לבכות לפעמיםםםםם!! 12) ביי. צ'או!

hilonet14

New member
עונה=]

הפעם שאלון פשוט בלי שטויות (C) 1) בלי לחשוב יותר מדי, למה אתם נהנים לקחת חלק פעיל בפורום הזה? כי אני חולה על הפורום
2) מה לדעתכם התכונה הקולקטיבית המשותפת לכל מי שלוקח חלק פעיל בפורום הזה=/? שיעמום 3) במידה ובשאלה הקודמת עניתם "שעמום", נסו לחשוב על תכונה שהיא יותר תכונת אופי מאשר נסיבה? חברותיים????? חחעעע 4) האם אתם גאים להיות חלק מהפורום הזה? כן
5) מי המשורר האהוב עליכם?אין 6) האם אתם סומכים על היכולות שלכם לשמור על עצמכם באינטרנט? תסמכו עליי
7) מה מצב רוחכם? מעולה 8) האם אתם מרוצים ממצבכם החברתי? יאפ 9) מתי הפעם האחרונה שהייתם ממש עייפים? עכשיו 10) האם לדעתכם המשמעות האמיתית של להיות מבוגר היא להיות פעיל או להיות סביל? פעיל 11) כיצד תעדיפו לברוח ממשחקים של כוח? לא להיכנס אליהם 12) ביי. שלום.

linoy pal

New member
עונהה

1) בלי לחשוב יותר מדי, למה אתם נהנים לקחת חלק פעיל בפורום הזה?כי זה טוב שמשעמם..חח 2) מה לדעתכם התכונה הקולקטיבית המשותפת לכל מי שלוקח חלק פעיל בפורום הזה=/?הא?? 3) במידה ובשאלה הקודמת עניתם "שעמום", נסו לחשוב על תכונה שהיא יותר תכונת אופי מאשר נסיבה?אהה שיעמום ברור!! 4) האם אתם גאים להיות חלק מהפורום הזה?כן 5) מי המשורר האהוב עליכם?משורר?אמ...כותב שירים-אביב גפן 6) האם אתם סומכים על היכולות שלכם לשמור על עצמכם באינטרנט?כן 7) מה מצב רוחכם?נחמד 8) האם אתם מרוצים ממצבכם החברתי?כן 9) מתי הפעם האחרונה שהייתם ממש עייפים?עכשיו 10) האם לדעתכם המשמעות האמיתית של להיות מבוגר היא להיות פעיל או להיות סביל?פעיל וסביל זה לא בלשון? 11) כיצד תעדיפו לברוח ממשחקים של כוח?מותר לך לבכות לפעמים...שמשהו נשבר בך בפנים..ספר לי קצת על רגעי הפחד... 12) ביי.ביי

מ א מ י2

New member
עונה. ../images/Emo219.gif

1) בלי לחשוב יותר מדי, למה אתם נהנים לקחת חלק פעיל בפורום הזה?כי אני אוהבת לענות על שאלונים 2) מה לדעתכם התכונה הקולקטיבית המשותפת לכל מי שלוקח חלק פעיל בפורום הזה=/?שיעמום יתר? 3) במידה ובשאלה הקודמת עניתם "שעמום", נסו לחשוב על תכונה שהיא יותר תכונת אופי מאשר נסיבה?אהבת שאלונים? 4) האם אתם גאים להיות חלק מהפורום הזה?אכן
5) מי המשורר האהוב עליכם?-- 6) האם אתם סומכים על היכולות שלכם לשמור על עצמכם באינטרנט?כן 7) מה מצב רוחכם?הכל סבעבע O___O 8) האם אתם מרוצים ממצבכם החברתי?לא אכפת לי ממנו האמת,כי אני לא ממש מתחברת לילדים בכיתה שלי,לא באמת. 9) מתי הפעם האחרונה שהייתם ממש עייפים?הצהריים 10) האם לדעתכם המשמעות האמיתית של להיות מבוגר היא להיות פעיל או להיות סביל?שניהם 11) כיצד תעדיפו לברוח ממשחקים של כוח?אני לא אשחק בהם בכלל? P: 12) ביי.-ביי

דנטל

New member
שטויות

1) בלי לחשוב יותר מדי, למה אתם נהנים לקחת חלק פעיל בפורום הזה? כי אני חולה על סקרים 2) מה לדעתכם התכונה הקולקטיבית המשותפת לכל מי שלוקח חלק פעיל בפורום הזה=/? שהוא חולה על סקרים 3) במידה ובשאלה הקודמת עניתם "שעמום", נסו לחשוב על תכונה שהיא יותר תכונת אופי מאשר נסיבה? - 4) האם אתם גאים להיות חלק מהפורום הזה? כן 5) מי המשורר האהוב עליכם? הצל 6) האם אתם סומכים על היכולות שלכם לשמור על עצמכם באינטרנט? כן 7) מה מצב רוחכם? שיכורה 8) האם אתם מרוצים ממצבכם החברתי? כן 9) מתי הפעם האחרונה שהייתם ממש עייפים? די עכשיו 10) האם לדעתכם המשמעות האמיתית של להיות מבוגר היא להיות פעיל או להיות סביל? סביל 11) כיצד תעדיפו לברוח ממשחקים של כוח? כשמראש ברור למתחרים שאני אנצח 12) ביי.

talush2005

New member
עונה

1) בלי לחשוב יותר מדי, למה אתם נהנים לקחת חלק פעיל בפורום הזה? כי אני מתה על שאלונים וזה מעביר את הזמן יופי 2) מה לדעתכם התכונה הקולקטיבית המשותפת לכל מי שלוקח חלק פעיל בפורום הזה=/? משועמם :p ? חח 3) במידה ובשאלה הקודמת עניתם "שעמום", נסו לחשוב על תכונה שהיא יותר תכונת אופי מאשר נסיבה? 4) האם אתם גאים להיות חלק מהפורום הזה? כן 5) מי המשורר האהוב עליכם? לא יודעת 6) האם אתם סומכים על היכולות שלכם לשמור על עצמכם באינטרנט? כן 7) מה מצב רוחכם? ככה ככה 8) האם אתם מרוצים ממצבכם החברתי? כן 9) מתי הפעם האחרונה שהייתם ממש עייפים? אתמול 10) האם לדעתכם המשמעות האמיתית של להיות מבוגר היא להיות פעיל או להיות סביל? פעיל 11) כיצד תעדיפו לברוח ממשחקים של כוח? בחוכמה 12) ביי.- ביי ביי וחג שמח

NoOop

New member
../images/Emo28.gifעונה:

1) בלי לחשוב יותר מדי, למה אתם נהנים לקחת חלק פעיל בפורום הזה? אני לא הכי פעילה פה. אבל אם אני כאן זה בעיקר בשביל להינות. כי זה כיף להיות בפורומיםפ ולדבר וכל זה וגם אני מאוד אוהבת את השאלונים שיש כאן. 2) מה לדעתכם התכונה הקולקטיבית המשותפת לכל מי שלוקח חלק פעיל בפורום הזה=/? לא יודעת. כל אחד פשוט נהנה כאן. זה הכל. 3) במידה ובשאלה הקודמת עניתם "שעמום", נסו לחשוב על תכונה שהיא יותר תכונת אופי מאשר נסיבה? לא כתבתי שעמום, זה לא משהו שצריך בשביל להיות פעיל בפורום. זה משהו שצריך בשביל להציף אותו. 4) האם אתם גאים להיות חלק מהפורום הזה? למה לא?
בכיף. למרות שאני לא הכי הרבה בפורום הזה. 5) מי המשורר האהוב עליכם? אין. 6) האם אתם סומכים על היכולות שלכם לשמור על עצמכם באינטרנט? כן... 7) מה מצב רוחכם? מצויין :] 8) האם אתם מרוצים ממצבכם החברתי? כן.. 9) מתי הפעם האחרונה שהייתם ממש עייפים? לפני חודש ככה >< 10) האם לדעתכם המשמעות האמיתית של להיות מבוגר היא להיות פעיל או להיות סביל? S: 11) כיצד תעדיפו לברוח ממשחקים של כוח?.... 12) ביי. ביי.?

maayan6868

New member
עונה

1) בלי לחשוב יותר מדי, למה אתם נהנים לקחת חלק פעיל בפורום הזה? כי משעמם לי 2) מה לדעתכם התכונה הקולקטיבית המשותפת לכל מי שלוקח חלק פעיל בפורום הזה=/? שיעמום
3) במידה ובשאלה הקודמת עניתם "שעמום", נסו לחשוב על תכונה שהיא יותר תכונת אופי מאשר נסיבה? ניסיתי, לא הצלחתי 4) האם אתם גאים להיות חלק מהפורום הזה? לא 5) מי המשורר האהוב עליכם?
6) האם אתם סומכים על היכולות שלכם לשמור על עצמכם באינטרנט? הממ בערך 7) מה מצב רוחכם? בסדר 8) האם אתם מרוצים ממצבכם החברתי? כן ברוך השם 9) מתי הפעם האחרונה שהייתם ממש עייפים? לפני שבוע וקצת 10) האם לדעתכם המשמעות האמיתית של להיות מבוגר היא להיות פעיל או להיות סביל? פעיל 11) כיצד תעדיפו לברוח ממשחקים של כוח? להתרחק 12) ביי.

למעלה