מטבע מזויף

1תפוחי1

New member
מטבע מזויף

13 מטבעות- 1מזויף. ב 3 שקילות עליך לגלות מהו המטבע המזויף. הראה את כל האופציות המובילות לפתרון

FuryUri

New member
13 חידות.

אחת מהן היא כזאתי. כל השאר הן חידות "מה אשה יכולה...וכו'" או כל חידה אחרת בסגנון זה.באמצעות שקילה אחת! (זה מאתגר... רק אחת...) מצא את החידה היותר משעממת ונדושה.

slallum

New member
ובכן, אני שוקל..

לתת לתפוחי מכות, או לתת לבנאדם שהמציא את החידה של "מה אישה עושה כל יום.." מכות. ויצא שאני אתן לממציא החידה מכות.

NoFaR SaDe

New member
אווווווווווווףףףףףףף

מישהו כברררררררר מוכןןןן להסביררר לייייייי את הקטע עם החידה של "מה אישה עושה כל יום וגבר..." ???????????????????????????????????????????????

n u t

New member
אין מה להסביר...

חידה שרצה, כולם אומרים שהם יודעים את התשובה ואף אחד לא באמת מגלה לנו... כל אלו שלא יודעים את התשובה אומרים בוודאות שיש מי שיודע את החידה אבל לא מגלה להם... וכל פיתרון שאנחנו מנסים לתת מתקבל ב-"לא, זאת לא התשובה, אני יודע שיש תשובה אחרת" אז אנחנו מוותרים מראש... זה לא היה כל כך מציק אם החידה לא הייתה מתפרסמת פה לפעמים אפילו כמה פעמים באותו היום... טוב בעצם היה לי מה להסביר

n u t

New member
התגובה לא הייתה הכרחית...

הוא בא ופירסם חידה וגם אם היא הייתה פה כבר, זה הכי לגיטימי שיש... מרבית החידות שמופיעות בפורום כבר היו בו פעם אחת או יותר... בניגוד לחידה לגבי האישה והגבר, שלגביה היה מצופה ממשתמש שנכנס לפורום שיקרא את השורה למעלה, את החידה הזו אין שום סיבה שלא יפרסם... אני לא אומרת כלום כשמעירים לגבי החידה ההיא פשוט כי גם אותי זה כבר ממש מרגיז, אבל זה לא אומר שכל חידה שאנחנו כבר מכירים צריכה להקטל ככה... עם כמה שאני מבינה אתכם

אמממ אתם באמת לא יודעים?

חולמת.. גבר חולה- ומת.. אישה חולמת.. אתם יודעים אתתתת זהP:

למעלה