מטבעות בדואר

beni165

New member
מטבעות בדואר

הודעה ל Astrok ולכל השולח מטבעות בדואר. קיבלתי היום (או אתמול) את המעטפה שלך, לצערי היא הייתה ריקה (חוץ מהמכתב שלך)
. יש בעיה עם שליחת מטבעות בדואר, חייבית להדביק אותם לקרטון או לנייר פקפקים (או איך שקוראים לו) ולעטוף אותן משני הצדדים של המטבע
אם הן חופשיות במעטפה, הן פשוט לא שורדות את תהליך המיון במכונה, הטלטול של המטבעות בתוך המעטפה פשוט קורע אותה והן עפות החוצה
לא נעים, לא נורא... ולא האשמתי לשניה את חמדנות הדווארים. ודבר אחרון astrok, אני לא מר... רק בני
בני

beni165

New member
לבנוני

לא האשמתי אותך לשניה. שלחתי לך את שני בולי החלל וגם הפתעה... בני

powo

New member
מטבעות

בני מה לעשות עם המטבעות מדרום אמריקה שאני שומר עבורך.נ.ב וקצת ממזרח אירופה.אברהם

doroni10

New member
אולי נעשה מפגש רבתי וזהו? ../images/Emo13.gif

אגב בני, ראיתי שהחבילה שלי אליך כבר נמצאת בגדרה ואמורה כפי הנראה מחר להגיע אל תא הדאר שלך.

beni165

New member
היי דרומה

עדיין לא בטוח אבל רב הסיכויים שנהיה באילת בסוף השבוע הקרוב (21-23). אם כן נגיע לגרופית יחד עם מטחנת הבשר הישנה... בני

rachelea

New member
לגרופית

היי פובו, גם בכוונתי להגיע לאילת. שבוע אחרי בני ב-28/8 עד מוצ"ש. ומעניין שגם אני חשבתי להביא לך מטחנת בשר ידנית. האם יש לך עניין בכך? ודבר נוסף, יש לכם כח לארח אותנו, הצפוניים, אחד-אחד מדי שבוע? שמא תעדיף לבקרנו באילת?

powo

New member
ירידה דרומה

בשמחה הארח כל חבר מהפורום שיורד לאילת.העונג כולו שלי.מעניין מאד היה לפגוש את ניסים ומשפחתו.הבן אדם יש לו ממש המון ידע בנושא ספנות. וחברה לאט אני לא פותח מפעל ליצור המבורגרים .מטחנה אחת זה מספיק. אז להתראות אברהם

powo

New member
מטחנה

יש לי כבר אחת .אומרים שדברים טובים באים בזוגות.עם יהיה יותר משתים אומר לך תודה אברהם

למעלה