מטבח עם שיש כתום?

נאוה שפ

New member
מטבח עם שיש כתום?

.יש תובנות לגבי זה לפנג שוואי? זהו מטבח גדול מאוווווווווד שש מטר על שלוש (בערך) מדובר על ארונות פורמייקה קצת מחוספסים בצבע בהיר (מן קרם כזה) ושיש כתום חלק כאשר פה ושם יש גם נגיעות של מגרה כתומה, ארון כתום וכו'. יש גם אי שחציו שיש כתום וחציו מונמך לשולחן אוכל מאותה פורמייקה בהירה. אז מה התובנות של הפנג שוואי בקשר לכתום?

דנה A

New member
כתום

הי נאוה, כתום בעיני הפנג שואי הינו ייצוג לאלמנט האש. אנו משתמשים בצבעים השונים עמ' ליצור הרמוניה בין אלמנטים שונים (באש לדוגמא, בין אלמנט העץ לאלמנט האדמה), או עמ' לחזק אזור המאופיין כאדמה חיובית(למשל כוכב 8), או לאזור האש (כוכב 9) , או להחליש אזור של עץ (למשל כוכב 3, 4) זא' שהשימוש בייצוג לאלמנט מסוים הנו עפי' מערכת היחסים שיוצר עם האנרגיה הקיימת בסקטור מסוים, עפי' המעגלים=מע' היחסים שהאלמנטים מקיימים בינם לבינם. האם המטבח נמצא בביתך? השיש או המטבח נבחרו על ידך? יום מקסים דנה

נאוה שפ

New member
הי דנה

תודה על ההסבר אבל אצטרך משהו הרבה יותר פשוט כי לא ממש הבנתי..... האם זה אומר שצריך צבע אחר כדי לאזן? המטבח הוא שלי. הוא עדיין לא נבנה אנחנו עכשיו בתהליכים של בחירת המטבח, לא רק הצבע, הכל! לכן בעצם כתבתי פה. אז תוכלי שוב להסביר לי יותר בפשטות? תודה מראש

דנה A

New member
הי נאוה

מטבח, צבעים, כתום, פנג שואי... נתחיל בפנג שואי הפנג שואי אינו עוסק בצבעים, או בגדלים הפנג שואי מתחקה אחר הצ'י הנע בטבע ובמבנה, ומשפיע על חיינו. והכוונה הינה לאופי הזרימה של הצ'י בסביבה, השפעת הסביבה על איכות הצ'י, כניסת הצ'י לביתנו, זרימתו במבנה, ומשם ההבנה כיצד משפיע על חיינו. כפי שילד נולד, ועם לידתו, עפי' תאריך, שעה ומקום הולדתו ניתן לבנות עבורו את המפה האסטרולוגית שלו, בה נפרס לפנינו הפוטצניאל עמו הגיע לחיים אלו - כך גם לכל מבנה. עם בניית הבית מקבל הבית "מפה אסטרולוגית" - מפה זו מציגה את הפוצניאל של הבית, תוך חלוקת הבית לכיוונים המצפניים שלו: כאשר לכל כיוון פוטציאל אשר מאפיין אותו. קיימים סהכ' 81 צירופים, כאשר במבנה מתקיימים 9 צירופים: 8 הכיוונים המצפניים + מרכז הבית. כאשר אנו מנתחים כל אזור, כל צירוף, עפ'י הפוטנציאל אותו מייצג, עפי' האיכות המאפיינת אותו - אנו בודקים את מידת החיוביות של האזור, כיצד נחזק את החיובי ונעודדו, כיצד נחליש את השלילי, כיצד נחזק את פונציאל הבריאות, זוגיות, משפחתיות, קריירה, הרמוניה ושפע..? אנו עושים זאת בעזרת בחירת מיקומם של האלמנטים החשובים בראשונה (מיטה, כיריים, תנור, חלון, דלת וכד'), בעזרת צבעים (לחיזוק צ'י חיובי, להחלשת צ'י שלילי, להרמוניה בין צ'י המיוצג באלמנטים ממעגל השליטה וכד') וכאן נכנס הכתום - הכתום כמייצג את אלמנט האש, ייבחר כאשר יש צורך לחזק צ'י המייצג את האדמה החיובית, או כאשר נרצה להחליש צ'י המייצג עודף עץ, למשל מאחר ומדובר בצבע הכתום, שהנו צבע אש, איני יכולה לייעץ לך באופן שכזה, בשל הרגישות הנושא בצבעי אש באופן ספציפי. צבעי האש הנם הצבעים המקבלים התייחסות וזהירות מיוחדת. מאחר והאש מפעילה, מחזקת ומזרזת זרימת אנרגיה, כך שישנה זהירות רבה בחלטה היכן להוסיף צבעים אלו, עמ' שלא נחזק סוג האנרגיה אותה איננו מעוניינים לחזק. במטבח ישנם שיקולים נוספים אשר הנם בעלי חשיבות מרובה והם מיקום התנור והכיירים, שוב בשל היותם מייצגי אלמנט האש, אך בנוסף לכך בשל ההשפעה שלהם על התחום הבריאותי והכלכלי (השפעה לאורך זמן). אם תצרפי סקיצה מדויקת של המבנה/ של הקומה, אנסה לראות אם ניתן לבדוק זאת עבורך עג' הרשת, מאחר וישנם נתונים רבים שצריכים להילקח בחשבון בעת ניתוח מבנה. לילה טוב
דנה

נאוה שפ

New member
וואו

תודה על התשובה המפורטת. נראה לי שאם אני אתחיל, אני לא אסיים אז אני צריכה לחשוב על זה טוב לפני שאני בטוח מתעסקת עם זה.......... תודה שוב

דנה A

New member
../images/Emo13.gif בשמחה

אכן, הפנג שואי הנה מדע עמוק, מורכב ומרתק נשמח לראות תוצאות בהצלחה דנה

למעלה