מטבח סידרתי

לונה

New member
מטבח סידרתי

היום ניקיתי את כל הרצפה של החדר אוכל. לבד. במסגרת הגיוסים שלי לכסף שאני לא אראה שקל ממנו לפני יב`, עבדתי היום בחדר אוכל. 8 שעות של נקיונות והגשות וזבל מהסוג, 95% מהזמן בעמידה, ועכשיו כואבות לי הרגליים. שלא לדבר על הנודניקיות שמוציאות על עוברי אורח תמימים תסכולים מלאים בפולניות מצטברת בזמן ארוחת בוקר (מצ``ב דוגמא מקוצרת): נודניקית זקנה אובססיבית: נו, תאכלי משהו. אני: לא, תודה, אני לא רעבה. נודניקית זקנה אובססיבית: את רוצה לחם/מלאווח/ריבה/ נס קפה/ כל דבר אחר שנמצא על השולחן? אני: לא, תודה, אני לא רעבה. נודניקית זקנה אובססיבית: אז לא תאכלי כלום? אני: לא, תודה. נודניקית זקנה אובססיבית: משה (שלושה טבחים בשם משה. מתוך ארבעה שעובדים שם), תביא לילדה משהו לשתות. אני: לא, תודה, אם אני ארצה אני יכולה לקחת. (מיותר לציין שזה קטע קצר בלבד. זה נמשך כ ל ארוחת בוקר) וההגשה. שעתיים ליד המנות העיקריות, עם כל מיני אנשים מרושעים (מורות שלי, אבא שלי, דודים שלי וילדות מהגן) שצוחקים על החלוק והכובע המגוחך שהמגישים צריכים ללבוש. והכי גרוע - לא הייתה להם גלידת לימון. אחרי השעתיים האלה, כשאת לא יכולה להסתכל על אוכל חודשיים אפילו שלא אכלת כלום, וכל מה שאת רוצה זה גלידת לימון, לא הייתה להם גלידת לימון ולא שום גלידה אחרת (כשרות דפוקה). וכואבות לי הרגליים נורא. פועלי כל המטבחים, התאחדו!

N0

New member
יו איזה כיף...

N0 ממש אוהב חדרי אוכל (מאיזה קיבוץ את ? ) אחת הסיבות היחידות שהוא רוצה לחיות בקיבוץ זה החדר אוכל טונות וטונות של אבוקדו וברזים שמוציאים סודה ( נכון זה ממש דבר מגעיל אבל אם אפשר להוציא מברז סודה אפשר לגרום לו להוציא קולה ) ורכבות הרים מגניבות ששוטפות בשבילך כלים. מיצים מרוכזים שכוללים חצי בקבוק תרכיז וחצי בקבוק מים ותמיד יש תפוחי אדמה באיזשהו מצב צבירה שלא יהיו . בקיצור גן עדן חלומי גם אם נודניקיות פולניות מכריחות אותך לאכול אוכל. N0

בלה בלה

New member
גן עדן?

אוי, כל-כך לא.. בתור קיבוצניקית (שמכירה די-מקרוב חדרי-אוכל של 3 קיבוצים שונים..) אין לך מושג עד כמה אתה טועה.. אז נכון שיש שם הרבה אבוקדו (אפילו בכמויות ש NO לא מסוגל לחסל..) אבל לא להגזים, האוכל בדרך-כלל ממש דוחה.. הרבה בילבולים וחוסר תקשורת גרמו לזה שבלה בלה (אני) הייתי צריכה לעבוד אתמול 3 שעות בחדר-אוכל (תורידו מזה חצי-שעה איחור בבוקר ועוד חצי שעה הפסקה..) עכשיו, הכלל בקיבוץ שלנו קובע שאתה לא רוצה לראות איך האוכל שאתה אוכל נראה, אבל אתה ממש אבל ממש לא רוצה לראות איך מכינים אותו.. דוגמא קטנה: ערימת ארגזים בערך בגובה מטר וחצי, בכל ארגז שוכבים להם משהו כמו 10 עופות מתים וקפואים, כשהם מופרדים אחד מהשני בניילון.. המשימה: לפתוח את כל השקיות ניילון התוצאה: שני גיגיות ענקיות (אבל באמת גדולות) מלאות בעופות מתים.. (אח``כ גם צריך לחתוך להם איברים מיותרים, אבל נחסוך בתיאורים..) לסיום, המלצה קטנה לחברי הקיבוץ שלי, לא הייתי ממליצה לגעת בפילפלים/חסה/בצלים ביום-יומיים הקרובים.. בלה בלה (-: (ובקשר לברזי הסודה, כבר לא צריך להתאמץ- הם מוציאים קולה בעצמם..)

למעלה