מטבח חדש

מטבח חדש

לא יודעת אם הגעתי לפורום הנכון, אך נראה לי שאוכל לקבל כאן תשובות בונות. החלפתי מטבח ועכשיו עומדת בפני השאלה אילו כיריים גז לקנות. אני רוצה כיריים זכוכית לבנות, השאלה של איזו חברה. האם יש לכם אי אילו המלצות בעניין? כמו כן האם רצוי להתקין את הכיריים בקו ישר או בהגבהה.נ.ב. אשמח בעיקר לחוות דעת מיוחדת על כיריים של רוזייר. כמו כן אשמח לחוות דעת על תנור בנוי. האם עדיף מכני או דיגיטלי, אשמח להמלצה על תנור איכותי ולא יקר מידי .

רציתי גם לציין כי זה הביקור הראשון

שלי בפורום זה, ורואה כי כדאי לי להשתתף בו, כבלגאניסטית כרונית. כמו כן, אודה לתשוובות על שאלתי.

נועית10

New member
../images/Emo91.gifשלי כנסי לאתר זאפ

זאפ עושה השוואות מחירים כולל נקודות שהן דירוג של גולשים למוצרים. יש לך שם מפרטים טכנים ועוד.

ההמלצות שלי

מצטרפת להמלצה לבדוק בזאפ. תעשי השוואת מחירים ותקבלי גם רעיונות מדגמים רבים שתראי בלי ללכת למליון חנויות. לגבי הכיריים אני אל יודעת כי בזמנו כשקנינו קנינו כיריים מאוד זולים והם ממש מספקים אותי. אני אישית לא אוהבת את ההתקנה המוגבהת, אני נמוכה וזה ממש לא נוח להגיע לסירים האחוריים. לגיסתי יש מוגבה והיא טוענת שזה גם יותר מעצבן לנקות. אני התקנתי שטוח ולדעתי זה גם יותר יפה אבל זה עניין של טעם. לגבי התנור - אני לא יודעת למה את מתכוונת בלא יקר אבל אמליץ לך ללכת על תנור פירוליטי (לא להתבלבל עם קטליטי). זה תנור עם ניקוי עצמי, התנור מתחמם לחום של מינימום 500 מעולות (תלוי בחברה). ומנקה הכל! לי יש אחד די זול של סאוטר. אמא שלי קנתה לפני שנה וחצי את הדגם החדש של אותו תנור ועלה לה בסביבות 3800 ש"ח. זה בילד-אין כמובן. אני לא מכירה את התנורים הדיגיטלים, לבת דודה שלי יש כזה אבל מעולם אל התעמקתי בהבדלים בין השניים חוץ מזה ששלה מתנקה ב800 מעלות והיא הביאה אותו מצרפת כשעלתה לארץ.

למעלה