מטבח חדש

omerz5

New member
מטבח חדש

שלום, אני מתלבט בקניית מטבח חדש לדירה בבנייה. הייתי בזיו שהשירות שלהם ברעננה היה גרוע, רגבה שהמחיר שלהם היה יקר מאד, טופז, ו-do it . האם אתם יכולים להמליץ על אחת מהחברות האלה? מישהו קיבל מהם שירות בעבר?

calya

New member
לא. רק שמעתי זוועות רבות מאד על

*השירות* של מטבחי זיו ועל *האיכות* של מטבחי טופז (למרות שהם היו מאד נחמדים בהצעת המחיר). אני הכי אהבתי והתרשמתי ממטבחי "סמל". מתכוונת לבדוק הצעות מחיר מנגרים פרטיים ואז לבחור בין נגר ובין "סמל".

daliak1234

New member
ביקורת מטבח

היי , לאחר כ- 5 הצעות מחיר מכל החברות שציינתם קיבלתי הצעת מחיר זולה ושירות נפלא מנגר פרטי אשמח לתת פרטים למי שרוצה

גרזנית

New member
יש לי מטבח פנל כבר 14 שנה

מפורניר על סנדוויץ, נראה עדיין כמו חדש וגם מבחינת התכנון שאז עשו לי לא הייתי משנה מאומה. שרות מעולה ואיכות מצויינת.

איריסג

New member
ראיתי מטבח מורכב של זיו

ומה אני אגיד לך - כנראה שהרכיב אותו נגר עיוור... איזה עוקם. כזה שבעין בלתי מזויינת, מפינת האוכל - ראיתי את ההבדלים בחיבור בין הארונות... חוץ מזה - מי שנותן שירות גרוע ללקוח פוטנציאלי - אני לא רוצה לחשוב מה יהיה אחרי סגירת עיסקה. מצטרקפת להמלצה על פנל, ומחדדת - עדיף לנסוע לסניף שלהם באשדוד. יש שם תצוגה ענקית ומעצבת מדהימה וסבלנית. אולי הם לא יהיו הכי זולים - אבל איכות העבודה והשירות שלהם מדהימים.

פיטנגו4

New member
רגבה

קיבלתי שירות מעולה + + + שירות ברמה שלא תתואר, כולל החלפת חינם של חלק שעולה אלפי ש"ח בגלל טעות שאינה שלהם (!!!) אין דברים כאלה.

עדילי11

New member
רק לא סמגל...

גררו אותנו *שנה וחצי* עם בניית מטבח שהזמנו אצלם, ובדרך היו אלף ואחת טעויות. ממש לאאאא

calila

New member
גם אני התרשמתי לחיוב מסמל אבל

די הפריע לי שבמטבחים שבתצוגה שלהם לא שמו לב לפינישים - כמו קלפות שעדיין לא סידרו את המנגנון שעוצר אותה בכל גובה, או דלתות ששכחו לכוון בדיוק אחת מול השנייה, דברים קטנים, כששאלתי את הנציגה על כך היא אמרה שיותר חשוב לטפל במה שהלקוח מקבל בבית ולא במה שהוא רואה בתצוגה, אני חושבת שלא פחות חשוב בתצוגה כי זה הפרמטר הכמעט יחיד בזמן בשמקבלים הצעות מחיר, לכן אני הלכתי כל סמגל מטבחים (SAMGAL), עדיין לא הזמנתי אבל שאני שוקלת את זה הכי ברצינות, ואח"כ מטבחי DOIT כי המחיר שלהם היה הכי סביר באיכות הגבוהה של המטבחים, אז אני עדיין בדילמה אבל אלה השניים שאני הייתי בוחרת,

haadaas

New member
המלצה למטבח

השבוע נפגשתי עם מטבחי דה קוצ'ינה מראשון, הם היו ממש נחמדים ונראה לי שיחסית ההצעת מחיר שלהם היתה נמוכה. יש בישוב שלי שלוש משפחות שעשו מטבחים שלהם והם ממש מרוצים. לי יצא שהנגר הפרטי יותר זול לכן אני עדיין מתלבטת בין שתי ההצעות איזה צבע אתם עושים במטבח? בהצלחה

עדילי11

New member
שימי לב שסמגל נותנים מחיר אטרקטיבי

אבל השירות שלהם אחר כך הוא נוראי. אצלנו עשו המון המון טעויות (למשל מטבח שהגיע בצבע לא נכון ולא קשור לצבע שהוזמן, מידות שגויות, דלת מדיח לא נכונה שאחרי המתנה של כמה חודשים גררה צורך בהחלפת דלתות כל המטבח כי לא הצליחו לשחזר את הצבע כך שיתאים לשאר הדלתות, דלתות שהגיעו עם צביעה פגומה, מדף לבקבוקי יין שאף בקבוק יין לא נכנס בו בעומק - ואף סירבו לתקן ועוד ועוד), לקח לפחות חודש בין טעות אחת לתיקונה, והיו הרבה. סה"כ הזמן שעבר מההזמנה ועד שהמטבח הושלם - כשנה וחצי, כולל מספר חודשים שהבית עמד ללא מטבח ומים לקפה הרתחנו במקלחת. עשי את ההחלטה שלך, אבל ראי הוזהרת...

calila

New member
אני ממש נדהמת לשמוע אבל מודה מקרב לב

מזל שלא הזמנתי עדיין ואפשר לשקול אפשרויות אחרות

boyberic

New member
סמל

אנחנו הזמנו מסמל לאחר שקיבלנו המלצות על העבודה ועל השירות. מרגבה מאוד התאכזבנו גם מהיחס וגם המטבח עשוי מסיבית ולא מסנדוויץ'. זיו בחיפה התייחסו מאוד יפה, המטבח של אחי של זיו שנעשה לפני 12 שנה ונראה יפה עד היום. טופז גם אני שמעתי חוות דעת לא טובה. ניסינו גם אצל נגרים פרטיים, בסופו של דבר החלטנו על סמל למרות שהם מעט יותר יקרים מנגר פרטי.

קורן401

New member
רגבה

תלך לרגבה המחיר אומנם גבוה אבל אתה מקבל בהתאם שירות אחריות ברמה הכי גבוה שיש

galee77

New member
גם אני סגרתי ברגבה

אומנם עדיין לא קיבלתי את המטבח, אך השירות קצועי מאד וגם המחיר לא שונה מהצעות שיבלתי בפנל מטבחים, בזיו, ובטופז, ואפילו מנגר פרטי.

boyberic

New member
סיבית

המטבח של רגבה מסיבית, כאשר ביקשנו לקבל מהם הצעה לסנדוויץ' רצו עוד 10,000 ש"ח. ישבנו עם המעצבת באולם שלהם ברגבה והיחס שלה ושל מנהל התצוגה היה מבזה ממש. המעצב ישבה איתנו בחוסר רצון בולט כנראה שבשל העובדה שהיינו כנים איתה שכבר בדקנו במספר מקומות, ניתן היה להבין ממנה שזה לא לרוחה שאנחנו בודקים במספר מקומות והיא מבזבזת את זמנה לריק איתנו. כשיצאנו ואמרנו בנימוס שנהיה איתם בקשר מנהל האולם אמר אחרנו שעכשו אנחנו יכולים להזמין במקום אחר. כנראה שהם חושבים שהשם שלהם יעשה הכל אבל נראה לי שהם ישארו בסוף רק עם השם.....

למעלה