מטבח ועוד

• פותח הנושא clio1
  • פורסם בתאריך

clio1

New member
מטבח ועוד

ערב טוב. במסגרת השיפוצים/שינויים בבית אנחנו משנים את מיקום המטבח. הנ"ל עובר למיקום שונה בצידו המערבי של הבית מולו הסלון ודלת הכניסה. כל האזור פתוח ללא דלתות וקירות חוצצים. כדי ל"חסום את בריחת האנרגיה" בניתי מול דלת הכניסה גומחה וכך יש איזשהו חציצה קטנה בין דלת הכניסה למטבח. שאלתי: אילו צבעים כדאי שישלטו במטבחי כאשר צבע הקרמיקה על הקיר וקשת האבן המקיפה את החלון (3X1מ´)והקרמיקה על הרצפה בצבעי חול? ומה כדאי בכלל לעשות על מנת לשמור אנרגיות חיוביות? איזה כף שיש את מי לשאול.

הרבה אנרגיה חייובית יכולה לשמור

אם תפני לאדריכלית שמתכנן בצורה מקצועית את מקום המטבח שלך! מטבח - מרכז הבית, טכנולוגיה מעורכבת, רהיטים יקרים, ומופעל כל הזמן! לתכנן את מקומם של עבודות בית, שלא ממש אוהבים לעשות, אבל חייבים, דבר החשוב ביותר לתכנן לפי הצרכים האישיים שלך...אם עושים טוב, גם האנרגיות יהיו מאוד חייוביות! אווה עמיחי מנהלת פורום תכנון, ....

clio1

New member
את תכנון המטבח עשיתי אני

תודה לך אוה על תשובתך אך את תכנון המטבח עשיתי אני על פי תחושותי והעדפותי ואני מקווה שלמרות זאת האנרגיות תהיינה חיוביות ולו גם בגלל שזה מקום אהוב עלי.

מטבח משנה כוון

היי קליאו!!! לגבי בחירת הקרמיקה בצבע החול הבחירה טובה כי,הכוון שתומך במערב, הוא יסוד אדמה וצבעיו אדמה צבעי קרמיקה, חומים וחרדלים. אפשר ורודים בכוון דרום מערב. אם המטבח ממוקם במעריו אז הצבעים המומלצים הם: צבעי זהב, כסף, לבן,וצבעי האדמה.

clio1

New member
תודה על ההכוונה../images/Emo140.gif

כבר התלבטתי ביני וביני מה לעשות אם אצטרך לשנות צבע. הצבעים שהצעת לי ממש מתאימים לי. כמה טוב שיש עם מי להתייעץ בנושא ולקבל תשובות. תודה.

למעלה