מטבח - דחוף!!!

n b a 8 0

New member
מטבח - דחוף!!!

שלום לכולם! אני צריך לסיים את הבנייה בעוד 4 חודשים ועדיין לא נסגרתי על מטבח.... מישהו כאן מכיר אולי אתר אינטרנט שאני יכול להחשף בו לתמונות של מטבחים מוכנים??? מלד זאת האם יש מישהו שיודע היכן ניתן להורעיד את תוכנת עיצוב המטבחים הידועה לשמצה RUMPLAN FOR WINDOWS??? תודה!!!

איריסג

New member
רוב חברות המטבחים הגדולות

וגם כמה קטנות - מחזיקות אתרים מאד מושקעים. אני יכולה להמליץ על שתיים: www.panel-k.co.il www.katzav.co.il קצב זו נגריה מאד ותיקה בתל אביב - אבל רמת המחירים שלה יותר גבוה מפאנל. פאנל גם היא חברה מאד ותיקה - ומטבח שעשינו אצלם ממש לפני כמה שבועות - גרם לסבתא שלי להיות מאד מאד מאד מאושרת....

בינא

Member
היה רצוי לקבל מידע על המיקום בארץ

ואז יהיה ניתן להמליץ על קבלנים פרטיים שזמן האספקה שלהם 3-4 שבועות ולא 3-4 חודשים כמו בחברות הגדולות שלוקחות עוד 1-2 חודשים לתיקונים/השלמות/טעויות או סתם בזבוז זמן.

n b a 8 0

New member
אני מחולון...מכירים את התוכנה???

יש לכם עוד שמות של אתרים עם תצוגות??? יש למישהו מושג לגבי תוכנת העיצוב???

בינא

Member
חבל לבזבז את הזמן על תוכנות תכנון

כאשר ניתן לבצע תכנון מהיר על תוכנית קיימת...ידנית. חבל לבזבז זמן על תכנון כשאפשר ללכת לתצוגות של מטבחים באיזור שלכם (יש די הרבה), למצוא מטבח שבתכנונו מתאים למידות של שטח המטבח שלכם ופשוט לבדוק התאמה. לסיור כזה לוקחים מטר, דפים (רצוי דפי חשבון) ועיפרון עם מחק. אפשר להחליט שכל משבצת בדף תהיה 10 ס"מ כך ש-10 משבצות = 1 מ' = קנה מידה 1:20 (כל 1ס"מ בדף = 20 ס"מ במציאות או כל משבצת בדף = 10 ס"מ במציאות). ואם זה לא נכנס בדף ניתן לעבוד בקנה מידה קטן יותר של 1:25 בו כל 4 משבצות יהיו 1מ' במציאות. את סידור המגרות והדלתות מעתיקים לפי מראה עיניים מהמטבח שמוצא חן בעיניכם. עם כל הציורים האלה הולכים לנגריה פרטית המיצרת ארונות מטבח ומבקשים הצעות מחיר וגם רשימת ממליצים. נותנים לעצמכם שבוע לקבל החלטה, בודקים עם הנגריה שנבחרה מי הוא ספק השיש איתו עובדים ומבקשים באמצעות הנגריה הצעת מחיר לשיש לפי בחירתכם לא שוכחים לרכוש כיור מטבח וכיריים כדי שאיש השיש יכלול את הרכבתם בהצעתו, יחד עם חור לברז ואולי גם חור למתקן סבון נוזלי ו/או חור נוסף לברז מי שתיה מינרליים...כי זה חולון.

ניננית

New member
תמונות יש המון ברשת

תלוי איזה סגנון אתה מחפש ממה שאני ראיתי בחברות ונגריות, צריך להזמין כ -3 ח' מראש אז אתה באמת צריך להזדרז כי יש לך גם תהליך של תכנון ומחשבה עד שאתה מזמין

למעלה