מטבחי סמל או רגבה?

michaled

New member
מטבחי סמל או רגבה?

היי,
קנינו דירה מקבלן שנותן מטבח של רגבה או סמל. החלטנו לשדרג וקיבלנו הצעת מחיר די דומה משניהם. (סמל רמת השרון ורגבה הרצליה). (פורמייקה,לא צבע).
אשמח לשמוע המלצות מניסיון, בעיקר בנוגע לשרות. (אנחנו יודעים שסמל עובדים עם עץ סנביץ ורגבה עובדים עם סיבית, אך הם מאפשרים גם סנביץ בערך באותו מחיר..).
תודה!

Iris Design

New member
בעיני - חד משמעית רגבה

איכות מעולה ומטבחים מדהימים.

שימי לב, המטבחים שלהם מסיבית, ויש הרבה אנשים שזה לא מתאים להם אולם לאחרונה למדתי שאם מתעקשים אפשר לקבל את גוף המטבח בסנוויץ' תמורת תוספת של כ-2000 ש"ח. זה מן הסתם משתנה ממטבח למטבח.

מניסיוני ארוך השנים - רגבה

גם השירות.
אצלי מסניף הצ'ק פוסט.
&nbsp
ולהשאר עם הסיבית שלהם, היא טובה יותר מכל סנדוויץ, פרט לארון מתחת לכיור. זה עובד ומחזיק במטבחים של עשרות שנים, לפעמים גם 40 שנים. (אצלי 16) מדובר בסיבית צפופה מאד, לא שום דבר שאת מכירה בתור סיבית. כאשר פרקנו את הארון מעל הכיריים, זה שחטף אדים מהבילים במשך שנים, והוא נראה גם מבפנים בדיוק כמו ביום שהותקן - 12 שנים קודם - הבנו כמה שהארונות שלהם איכותיים וכמה שהסיבית איכותית. באמת שחבל על הכסף לשדרוג.
&nbsp
(אגב, הניק שלך ועוד 3 אותיות זה השם שלי ..
)

מנסיון עם רגבה

עמדו בזמנים מצד אחד אך לא נאמר לי מראש שאחכה עשרה ימים למשטח קוריאן
וכך גרנו משפחה בלי משטח , כיור וברז ...
אני חושבת שיכולתי לתכנן טוב יותר את מבנה הארונות.
דלת הארון הפינתי מעצבנת מאד. יש להם איזו גלגלת קטנה בתחתית הדלת והסגירה לא נוחה ונוטה לצאת מהמקום.
חוץ מזה, הם היו סהכ בסדר.

evabachar

New member
יש לי מטבח סמל 3 שנים

אני מרוצה. אין לי ולו תלונה אחת על המטבח. לגבי השירות, בהתחלה היה צורך להחליף משהו וזה נעשה באופן מהיר למדי. הפירזולים מצוינים, פנים הארון יפהיפה (מין דוגמא כזאת על הפורמייקה), הכל עובד מצויין. בקיצור, אני מרגישה שיש לי מטבח איכותי ביותר, אבל כפי שציינתי יש לי פרספקטיבה של 3 שנים בלבד ולא של 30 שנה....בהצלחה!

לי יש - נסיון רע מאד

איך סבת הייתה אומרת, כף רגלי לא תדרוך במקום הזה.

מצד שני כנראה שיש להם לקוחות מרוצים, הם קיימים שנים ואולי הנסיון שלי מקרי.

אני באופן אישי לא ממליצה.

janjana

New member
לי יש מטבח סמל

בשימוש רק כמה חודשים, אבל זה אחד הספקים שאני כן מרוצה מהם בכל מה שקשור לבית חדש, ולצערי אין הרבה כאלה.

gargamella

New member
לחברה שלי יש מטבח סמל בן 6-7 שנים

היא מאוד מרוצה (מטבח צבע).

talitush

New member
התקינו לנו מטבח של סמל

אבל לא יכולה לתרום לך משום שעדיין אנו לא גרים בדירה.
עד עכשיו כל ההתנהלות וההרכבה נעשתה בצורה טובה ומקצועית.
היתה לנו ברירה לבחור בין סמל וסמגל ובחרנו בהם. התיעצתי גם עם קרובה אדריכלית שהמליצה עליהם מתוך ידע ונסיון.רגבה לא עמדו על הפרק, אז לא יכולה לומר לך לגביהם.
יודעת שלאחותי היה מטבח רגבה עשרות שנים במצב נפלא. לפני כ-4 שנים התקינה מטבח חדש, שוב שלהם והיא מאד מרוצה.

נירונת

New member
מניסיון, רק סמל !

לי יש מטבח של סמל כבר 12 שנים, מרוצים מאוד !
עבודה מדוייקת ושירות נהדר.
בני משפחתי עם רגבה, והמטבח עם ליקויים שקשה לתקן.

michaled

New member
"קריסטל ליזר" של רגבה - מכירים? יש למשהוא ניסיון עם החומר?

מכיוון שנראה שיש דעות לכאן או לכאן, אני בודקת כעת את החומרים שיש לסמל ורגבה להציע.
רגבה מציעה חומר שנקרא קריסטל ליזר. הם טוענים שזה חומר מאוד חזק, שאינו שריט , מבריק (שבא בשלושה צבעים). האם יש למשהוא ניסיון עם החומר הזה? הידית של הדלת היא חצי אינטגרלית (לא בטוחה שאני מבינה מה זה אומר...?) סמל טוענים שגם להם יש את זה, למרות שהם לא ממליצים, אלא ממליצים על חומר שנקרא "לק" - שזה לא צבע, אך הוא חזק ואמיד מאוד גם כן. (וכמעט באותו מחיר של הפורמיקה). הבעיה איתו שהפתיחה של המגירה האמצעית (מתוך שלוש) היא מלמטה, שלטעמי זה ממש לא נח.
אשמח לשמוע את דעתכם בעיניין.
תודה!

Iris Design

New member
לי יש

חומר מעולה, באיכות גבוהה, לא נשרט ומבריק ויפה.

יחד עם זאת למיטב זכרוני יש רק 4 צבעים כרגע. אם גם כך התכוונת ללכת על לבן או קרם וכו' זהו חומר מאד מומלץ.

michaled

New member
מה לגבי הידיות?

למה הכוונה שזה ידית חצי אינטגרלית?
האם יש לך את המטבח כבר הרבה זמן? אנחנו משפחה עם ילדים, שלא הכי שומרים...מתלבטת בין פורמיקה לחומר הזה...

Iris Design

New member
זה מטבח שעשיתי ללקוחות לא מזמן, לא שלי

קריסטל לייזר הוא פולימר חזק מאד. יותר חזק מפורמייקה אבל יותר יקר.
ידיות רגילות או אינטגליות כמו בפורמייקה ולא כמו בדלת צבע. הידית מנירוסטה ולא בצבע הקריסטל לייזר.

למעלה