את מחפשת חוות דעת, לא?
הנה לינק לכמה אחדים מהם וזה רק מדגם נכון, יש גם לא מעט לקוחות לא מרוצים בחברות מטבחים אחרות וגם לזו שאני סגרתי איתם אבל באף חברת מבחים לא התייחסו אלי בזלזול עוד לפני שסגרתי עסקה ... הייתי בשוק, אני לא רגילה לשרות כזה נתחיל מזה שהגעתי לפגישה שנקבעה מראש (נכון למועד קרוב כי באתי לארץ ל 10 ימים ובהם הייתי אמורה להזמין מטבח ואת יתר הפינישים של הבית ... משוגעת אני יודעת אבל זה המצב), בקיצור יושבת לה הגברת ומשוחחת עם הבן שלה בטלפון 25 דקות!!! לא עזר שאמרתי לה שיש לי פגישות אחרות והזמן שלי קצר... כלום,... 25 דקות ... אז מה אכלת ממי? יופי, ומה עם שעורים? מה אתה לא מבין? נו ... תגיד מה התרגיל אולי אני יצליח לעזור.... לא יאומן ... ובנתיים אני עומדת כי היא לא הזמינה אותי לשבת ועל הכסא היה מונח תיק של מישהי (שהסתובבה בתצוגה והיה לה כבד) וקלסר על השני ... טוב, הזזתי כמה בפגישות, הבן שלה סיים את השעורים בחשבון והיא התפנתה ללקוח (האמת? כבר לא עניין אותי יותר מדי לשמוע אבל שהיה, אני כבר פה אז ניתן הזדמנות) פתחתי בהסבר שהבית סיים שלד ואני רוצה להזמין מטבח, נתתי לה את התוכניות ואמרתי שאני רוצה רק עץ מלא ... אז היא מתחילה: "למה עץ מלא" אני אומרת "ככה אני רוצה", היא אומרת "אבל מה רע בפורניר או פורמייקה?" ואני אומרת "כי זה לא חומר טבעי, זה מתקלף ונראה רע, לא רוצה" והיא "אבל דלת מעץ זה כבד ופוגע בצירים" ואני "אז תעבדו עם צירים יותר טובים, אני רוצה עץ מלא" וככה זה נמשך, היא מנסה לשכנע אותי שאני רוצה משהו אחר ואני מתעקשת, אז הגברת נעמדת ואומרת "אז לכי מפה, אין לי מה להציע לך, את עקשנית ולא מבינה כלום ...." והלכה לה משאירה אותי עם פה פעור ... הלכתי להתלונן על השרות, מסתבר שהיא המנהלת, בזיון, אז אין להם מטבחים מעץ מלא, מה יש? אם אפשר להגיד מיד? למה לבזבז לי זמן ולקשקש לי שטויות כדי למכור לי מה שאני לא רוצה? שעה כל הסיפור כולל ההמתנה שהיא תתפנה ... בקיצור, לא עניין אותי מה יש להם להציע, לא אכפת לי שימכרו ארונות מזהב עם ידיות מיהלום ומחיר של שקל למטר, לא קונה שם, אם זה מה שעושים עוד לפני ששילמתי, אני לא רוצה לחשוב מה יקרה אחרי ... אבל זו החוויה שלי, ובלינקים יש חוויות של אחרים, ואת כמובן יכולה לעשות מה שמתאים לך, ובכל מקרה, מאחלך לך חווית קנייה מהנה יותר ומחזיקה לך אצבעות שגם תהיי מרוצה ממה שתקבלי ...