מטבחי הגיהנום 4...

justin1234

New member
מטבחי הגיהנום 4...

יש למישהו מושג מתי העונה מתחילה ? TNX

Almighty Efraty

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo181.gif../images/Emo207.gifטוד ענה לי במייספייס D:D:

הוא אחד מהשורדים האהובים עליי D: הוא מטייל הרבה בעולם,ואמר שהוא כרגע בפרו,וזה חלום שלו לבוא לישראל (אה-הה
),והוא מודה לי על הדברים הנחמדים שאמרתי לו,זה חשוב לו כ"כ.
הוא ממש חמוד

DevilGirl92

New member
../images/Emo45.gif

הוא ענה לי בפייסבוק ופשוט רואים עליו שהוא בן אדם סופר נחמד

Almighty Efraty

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo181.gif../images/Emo2.gif איך את יודעת שזה באמת שלו?

ומה הכתובת?

Almighty Efraty

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo181.gifאין לי מושג. גם ככה לא ראיתי.

ואיכססססססססססססססססססססססס נלי פורטדו?! מילא נינט (גם אותה לא סובלת) אבל נלי פורטדו?!?!?!!??!?!

Almighty Efraty

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo181.gifיש לה קול זוועתי.

אני מחזיקה את עצמי לא לטוס לקנדה עם טישו. ויש לה חרא שירים. "אני כמו ציפור"? נו באמת.

../images/Emo60.gifכל אחד והטעם שלו../images/Emo13.gif

אבל את לא יכולה לשפוט ע"פ שיר אחד..יש לה עוד המון שירים טובים!

Almighty Efraty

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo181.gifניסיתי. הזדעזעתי.

היא הזמרת השנואה עליי לצד הזמר השנוא עליי - אנריקה אגלסיאס והלהקה השנואה עליי- 30 סקאנדז טו מארס.

snier1991

New member
מה נינט עשתה לך?

בחורה מאד חביבה עם קול יחיד מסוגו בארץ והאלבום שלה היה מאד חביב(לא שזה משנה היו קוטלים אותו גם אם הוא היה רפסודה בוהמית) אבל הוא לא משתווה לכמה קאוורים מבריקים שלה(הייתה פרסומת של יס שהיא בכלל הבריקה בו) אבל היי מה אני כבר מבין במוזיקה

Almighty Efraty

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo181.gifבוהמיין רפסודי ../images/Emo99.gif

למרות שDon't Stop Me Now הוא האהוב עליי של קווין
ואני לא אוהבת אותה בגלל מי שהיא,לא בגלל הקול.

snier1991

New member
גם עליי!

גם אדם מאותגר מוזיקלית כמוני יודע להעריך את הקווינס

Almighty Efraty

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo181.gif../images/Emo6.gif

לצידם אני גם הכי אוהבת את Fat Bottomed Girls,Bicycle Race,Killer Queen ו-Another One Bites the Dust

snier1991

New member
או מי לורד דיר גיז'ס

השלושה שירים האהובים עליי של הקווינס(ואפשר להגיד האהובים עליי נקודה) הם dont stop me now רפסודה בוהימית וקילר קווין(אני מצטער אבל השיר הזה כ"כ מצחיק ומבריק שאני פשוט מתמוגג כל פעם שאני שומע אותו) עוד שיר שאני מאד מחבב Seven Seas Of Rhye ו39 אני אומר לך מה שהתעמלות גורמת לך לעשות(או במילים אחרות אם אני צופה בטלוויזיה אני לא יכול להתאמן אז צריך לשמוע משהו וככה נכנסה החיבה שלי לקווין) דבר מאד מוזר בהתחשב שמוזיקה היא פשוט ממני והלאה יש אפילו בלופ השירים הקבוע שאני שומע(בן 20 שירים) שיר של גרין דיי נראה אם תעלי עליו

snier1991

New member
ד"א הרגע חזרתי מהאביר האפל

אובר ריטד בצורה מטורפת כלומר הית לדג'ר כג'וקר זה פשוט אלוהי וכל רגע שלו על המסך הייתה מדהימה אבל הוא היה ארוך מדי הביקורת הפוליטית פשטנית מדי והוא פשוט הלך ליותר מדי כיוונים אבל הוא היה מגניב והית' לדג'ר...

למעלה