מטבחי הגיהנום 2.06

החלטה גרועה!

ממש שמחתי שהמטבח הכחול ניצח,אבל ההחלטה של רמזי הייתה לדעתי גרועה. הוא היה צריך לשלוח או את שרה או את וירג'יניה. שתיהן היו גרועות,ומריבל הייתה לא רעה בכלל עד עכשיו,ולא היה מגיע לה ללכת.

vand

New member
כרגיל פרק מצויין

אני קיוויתי ששרה תעוף אבל אם לא היא אז כנראה מריבל היא באמת ההחלטה הנכונה. היא בכלל לא התבלטה במהלך השירות ובסה"כ עשתה רק מה שביקשו ממנה בלי לקחת יוזמה. נראה לי אפשר עכשיו פשוט לדלג 3 שבועות קדימה ולהישאר עם קית' והתר. כל השאר פשוט לא ברמה שלהם, במיוחד שרה אני עדיין לא מאמין שהיא הגיעה לחמשת האחרונים. על פי הפרומו לפרק הבא נראה שאחת הלקוחות נשארת מאוד לא מרוצה.
מעניין מה רמזי יעשה לה..

חחח

נכון. קית' והת'ר הם באמת הכי טובים,ואני אישית מעדיפה שהת'ר תזכה,ואם לא היא,אז קית'. אבל את וירג'יניה אני עדיין שונאת.

snier1991

New member
אני חייב לציין שאחרי הרבה זמן צפיתי

שוב בסדרה היום וכל הצעקות והקללות נראו מאד מאולצות וזה היה כאילו הוא רק רוצה להראות לצופים שהוא מקלל ולא באמת מתכוון לקללות

T a l 1991

New member
פרק מותח עצבים, כרגיל

אני חושבת שההחלטה של רמזי הייתה גם נכונה וגם לא נכונה. נכונה כי סה"כ הוא צודק, בשביל לנהל מסעדה שמלה צריך מנהיג ומריבל לא מנהיגה בשיט. לא נכונה כי לא היא דפקה את השירות של האדומים. לדעתי זאת הייתה שרה. גם ורג'יניה פישלה, אבל שרה הרבה יותר. וחוץ מזה, אני שונאת את שרה!!! שתעוף כבר, כלבה. ורג'יניה והתר - האלופות האמיתיות =]

למעלה