מטבחים

ש ג ה

New member
מטבחים

היום הייתי במטבחי סמל והתרשמתי מאוד לטובה במיוחד התרשמתי מההנחה שהיא בין 35-42% ולכן גורם למטבח להיות מאוד אטרקטיבי האם מישהו מכיר את סמל או שמע עליו לשלילה או לחיוב? ודבר שני אני מתלבטת באיזה סוג חומר הוא הטוב ביותר עבור הדלתות אני יודעת שעץ מלא יכול לקבל עיווט יש פורניר שנשמע לי טוב יותר אבל לא יודעת כמה הוא עמיד יש פולימר שהבנתי שנוטה להתפוצץ ולכן לא כדאי פורמיקה שהכי עמידה אבל לא ניתן לשחק איתה (משטח חלק וזהו, אני לא אוהבת דמוי עץ וכד') ולבסוף MDF צבוע שהיא די כיוונה אותי לשם יש עוד משהו שצריך לדעת ומה הכי כדאי? המון תודה

naftalyb

New member
היי

מלבד כל מה שציינת יש את הבוצ'ר תלת שכבתי שזה הכי איכותי שיש

שגה:

החלב הוא מורעל ואסור הביצה לחיים היא קיצור החמאה סכנה יש בכל השנה יום אחד של בריאות - יום כיפור. רוצה לומר שלפי ההודעה שלך שום חומר לא עומד בלחץ העבודה במטבח. ובכל זאת, רוב המטבחים משרתים את בעליהם שנים רבות... אני חושבת שאם את הולכת לחברות הטובות, הן מראש לא משתמשות בחומרים נחותים וכל מה שתבחרי יוחלף במשך השנים כי יימאס לך או כי תתחלף האפנה ולא משום שהחומר יתקלקל. אל תכנסי לכל זה. כמגוון החומרים תמצאי מגוון של דעות.

הנה, ממש כמו שלחתי את התגובה,

קיבלתי מייל מאיקאה ובו הם נותנים 10 שנים אחריות (כך במודעה) והמחיר על הרצפה... נו, אז לא שווה לעשות במחיר ממש זול ולהחליף בעוד 10 שנים כשתגמר האחריות?... בעיניי זה מוצא חן

binbal3011

New member
אחריות

אכן נשמע מעניין, בדקת על מה האחריות? האם על כל המטבח? האם על כל המטבחים שלהם? שווה לבדוק כי אין מתנות חינם

ש ג ה

New member
מה את אומרת 10 שנים אחריות באיקאה????

חחח מוזר תמיד המקום הזה נראה לי כמו שוק משודרג (לא ממש אוהבת את הסיגנון שלהם ותמיד זה נראה לי איכות גרועה) הפתיעו ... אני מעדיפה משהו שיחזיק לאורך זמן - בעיקר בשביל לא "לזבל" עוד את כדו"א

סוד וסודה, זה נכון לגבי מי שיש לו כסף

אני לא מתכוונת בעוד 10 שנים להחליף מטבח אם אין צורך, הקטע של האופנה ממש לא מדבר אלי המוצרים של איקאה לא משהו באיכותם, נכון שהמחיר שלהם על הרצפה אבל לא הייתי קונה מטבח שלהם. יש לי דלפק גדול שלהם במטבח שלמטה יש ארונות, המשטח העליון נסדק די רציני וזה לאחר 4 שנות שימוש בערך.

אני דווקא רואה במטבח את אחד האלמנטים

הראשונים שאחליף בבית. לא אעשה באיקאה מטבח משתי סיבות: משום שאין להם מגוון של צבעים - את הדוגמא שראיתי יש, אבל לא בצבע שאני רוצה. בנוסף, אין להם, כמו לרשתות אחרות, גמישות בפתרונות וגדלים לא סטנדרטיים ואצלי במטבח יש כמה מוקשים רציניים שכנראה רק נגר יוכל לפתור. אני לא מפחדת מהאיכות משום שאנחנו שני אנשים בבית והבלאי הוא יותר קטן מאשר במשפחה גדולה. בכל אופן, אני טומנת את ראשי בחול ולא הולכת לבחור מטבח. כנראה אעשה את זה רק אחרי פסח, עם שוך הקרבות (קרבות הלהספיק להעמיד את המטבח עד פסח...). אז יהיו לי חודשיים עד למעבר הבית ואני לוקחת בחשבון שיש מצב שאכנס לבית נטול מטבח או עם מטבח חלקי. משום מה המטבח נראה לי המשימה הכי קשה ובעיקר מעצבנת מכל מה שעשיתי עד עכשיו

fireman

New member
אני מקווה שעשית השוואת מחירים

לפני שהחלטת להתלהב מאחוזי הנחה מופלגים שכאלה.... יתכן ומחיר המוצא גבוה ולכן כדאי לבצע השוואות מחירים כמו בכל תחום אחר. גילוי נאות, אני לא מכיר את מטבחי סמל ואין לי דעה לגביהם לחיוב או לשלילה והמלצתי היא כללית ורלוונטית בנוגע לכל חלק בבניה ובכלל חלק מהתנהגות צרכנית נבונה בהצלחה

binbal3011

New member
מטבחי סמל

אמנם לא עשיתי אצלם אלא אצל נגר אבל נתנו הצעה טובה מאוד וגם האיכות גבוהה.

ש ג ה

New member
אני גם מתלבטת אם ללכת על נגר

או לבנות בחברה מוכרת , מעניין אותי מה היו השיקולים שלך? למה בסוף נגר?

ש ג ה

New member
ברור ואני עדין עושה

מטבח שכולו מגירות עם חצי אי נראה טוב ואיכותי לפני הנחה 50,000 אחרי ההנחה בין 22,000-33,000 אם אני מוזילה קצת במגירות הפירזול של בלום 70 ק"ג וזה ממש נראה לי טוב..... תודה רבה

אני 27

New member
מטבחי סמל

בבית הנוכחי , (לא בית קרקע ) יש מטבח שלהם . כבר 6 שנים .. עובד כמו שצריך .... והכל עובד חלק ( טפו טפו טפו ) לא זול ... בכלל לא זול .... אבל שווה . אצלנו הגימור הוא עץ מלא , לא נתגלו בעיות כנ"ל לגבי הפרזול והמגירות .

למעלה