מטאפורת הקופסא.....

R a c h e li

New member
מטאפורת הקופסא.....

וברור שמדובר על קופסאת שימורים
היו היה.... קופסאת שימורים שניפתחה ע"י פותחן ידני שעושה שיניים למכסה הקופסא
לוקחים כפית אוכלים ומאוד נהנים כי התוכן ממש טעים (זה כדי שיהייה חרוזים
) לאחר שהכל נאכל ....מה כבר אפשר לעשות עם קופסא ריקה עם מכסה שכל כך מסוכן
שולחים לצד ממתינים ואפילו מביטים.... על מי שאולי, יפצע
מקופסא שהייתה כל כך נעימה "אז היית טעימה ועכשיו את ממש מגעילה...."
יצא לי משהו מצחיק בתקופה של תהיות..... על מכלול קופסאות שימורים ושימושם בוקר טוב מקום נחמד

maof

New member
ת'אמת רחלי שאני...

לא זורק את קפסאות השימורים מוציא את המכסה המסוכן ובקופסה עושה שימוש למאפרה, או מכניס לתוך הקופסה קצת אדמה ושותל שתיל שיצמח וינעים את מראה עיניי... את מבינה רחלי לפעמים צריך מבט שונה במיקצת, ומשהו מסוכן הופך לשימושי יעיל ונחוץ. מעוף

R a c h e li

New member
ישנה אפשרות.....

להעמיד אותם במגדל..... ולנסות להפיל את כולם כולל הבסיס....בכדור
ואללה מעופי על מעפרה לא הייתי מסתכנת (ועכשיו ברצינות כותבים מעפרה או מאפרה למה עם ההגיון נשמע נכון יותר מעפרה אבל לך תדע)

maof

New member
לכי תדעי מה עוד יצא מהקופסא ../images/Emo13.gif

אפר של סיגריות ולא עפר אדמה
מעוף

קליל 1

New member
ואני משתמש בקופסא ככלי קיבול

לברגים או דברים כאלה..למחסן כלי העבודה.. ותאמת? אף פעם לא ייחסתי חשובות לקופסא שהיה בה אננס..או אפרסק ביתר חשיבות מאשר לקופסא שהיה בה תירס או אפונה וגזר..

היום יש קופסאות מסוגים שונים

יש אפילו כאלו שנפתחות בקלות ללא פותחן ובלי שיניים בכלל. יש כאלו עשויות פלסטיק ויש כאלו שאילו ניתנות לסגירה חוזרת. אבל אם הבנתי את המטפאורה הבעייה שאת מעלה היא לא הקופסא אלא מי שפותח אותה ומה עושה איתה אחרי כן.. יניב

יערית

New member
אני בעד טרי טרי

למה לקנות בכופסאות שימורים כשאפשר לקנות טרי טרי? פיכס של חומרים משמרים -תופעות לוואי :גזים ופלצנות יתרה. נ.ב חולה על אננס משומר:)

R a c h e li

New member
טרי טרי.....ממממממממממ

למי יש זמן ללכת לשוק כל יום אההההההההה
לי יש חולשה לליטישיסים

אההההההההה../images/Emo62.gif...

יש פותחן שפותח חלק...בלי שינוּנים. זה לא אומר שנמוגה סכנת החיתוך...אבל לפחות הוא ישר יותר.

R a c h e li

New member
יש גם פתיחה....

תחת לחץ..... יצא לך פעם לפתוח עם סכין
וואי וואי כמה שנינויות יש

d a n i e l s 5

New member
מאוד פשוט......

לאחר שהכל נאכל.....ובמידה שאין לך את הפטיש הזה של לראות אחרים מדממים..... זורקים לפח ! הטעים לא הופך למגעיל.....הטעם נשאר אם לא נותנים לשאריות להרקב בקופסא :) איך אומרת הפרסומת ההיא .... "לסל וחסל " .

R a c h e li

New member
נכון ../images/Emo70.gif

והשאלה העיקרית כמו שאמר יניב קרטר עיקר השאלה " מי שפותח אותה ומה עושה איתה אחרי כן.." לדעתי חוץ מנעליים גם קופסאות שימורים מוצאים בצלילה

למעלה