מטאטא סיליקון מישהו קנה וניסה?

yulinka

New member
מטאטא סיליקון מישהו קנה וניסה?

היום המליצו לי על הדבר הזה ונשבעו שזה ממש עושה קסמים מישהו יכול להמליץ? ואם כן אז איפה קונים? תודה

ע ו ג ל ה

New member
אמא שלי היא מהנשבעים בו...

אני חושבת שקונים בכל חנות כלי בית ולו הפושטית ביותר..

A D u d a

New member
אבא שלי קנה בהום סנטר

עלה 100 ש"ח, לא יודעת מה יש לו להגיד עליו, מה שכן יום למחרת ראיתי שהוא קיבל אצל ברכה בודקת 5 עלי כותרת מתוך 5 אני והבנזוג עדיין שוקלים אם שווה להוציא 100 שח על מטאטא קניתי מטאטא מסיליקון השחורים הפושטים האלה, הזיפים שלו מאוד נוקשים והוא מטאטא חרא הזיפים של הכחול הזה מאוד מאוד גמישים ורכים אז אולי זה לזכותו

yulinka

New member
לפני 3 שעות עמדתי בהום סנטר והלבטתי

היו שני סטנדים אחד עם מטאטא שחור תוצרת הארץ ב 80 ש"ח השני המטאטא המקורי שראיתי ברשת הכחול תוצרת איטליה 100 ש"ח הלכתי על הכחול האיטלקי (ולפי מה שאת מספרת טוב שכך ) הגענו הבייתה אני ,בעלי, והילדון ועוד לחברה שאספנו בדרך הילדון ישר חטף את המטאטא . הסברתי לו שזה צעצוע של אמא
נכנסתי להתקלח והודעתי לבחור שהוא יכול להתחיל לנקות את הסלון
כשיצאתי מהמקלחת הסלון היה כבר נקי והבחור שלי הודיע לי I LOVE וכן הוא התכון למטאטא החדש
במיוחד התלהבתי מאיך שהוא מנקה את השטיחים

די!!!! איך לא קנית גם לי אחד כזה ??

מה זה מנקה שטיחים? באמת?? ש-ווה. הוא מתחבר לכל מקל נכון?

דקר31

New member
לי יש את המטאטא הבנזוג של רבמגב

[וגם את הרב מגב] הוא מגניבי ונראה כמו מה שצרפת רק בצבע שחור.. אוסף הכל ולא נתקעים בוא איכסות הרב מגב והמטאטא ביחד עלו לי 100 שקל

פעם ירשנו כזה מדייר קודם באחת הדירות השכורות

הוא החליט שהוא לא רוצה אותו יותר
כל השנים אח"כ כשסרבתי להיפרד מהמטאטא התפלאתי איך הוא הסכים לוותר עליו אין לי מושג איפה קונים אבל המטאטא בהחלט מעולה ואוסף מעולה שער חתולים ותלתלי אבק בעלי אלרגי למדי לאבק והמטאטא הזה היה היחיד שיכל להשתמש בו כי הוא אוסף את האבק ולא מרים אותו שלנו היה מגומי שחור

נשמע טוב- שאלה בעלי חתולים

איך המטאטא הזה מתמודד עם החול של החתולים? אחד הדבריםשהכי מטריפים אותי זה הפרורים שנשפכים על הריצפה אחרי שהחתולים יוצאים מהארגז. השאלה היא איך מטאטא הפלא הזה מתמודד עם החול.. אם תגידו שסבבה, יש מצב שאני אקנה לי מטאטא כזה ונעיף את המטאטא הרגיל לכל הרוחות.

Mika Mikolit

New member
דווקא עם החול הוא לא להיט

הוא נפלא עם השערות, אבל בשביל החול יש לי גם מטאטא רגיל (קטנצ'יק, מאיקאה. נמצא קבוע על יד הארגז)

בשביל החול שיוצא מהארגז, אני שמה שטיחון מול

הארגז, פיתרון נהדר והחול לא מתפזר, אלא נשאר על השטיחון.

ניסינו גם את זה

הבעיה היא שגם עם שטיחון, מתפזרים על הריצפה מסביב גרגירי חול (אנחנו משתמשים בחול מתגבש עם גרגרים ממש קטנים). בנוסף, הארגז ממש בכניסה למרפסת שירות (ליד המשקוף) וכשאנחנו סוגרים את הדלת כדי לקלח את הילדון זה מעצבן התחיל להזיז גם את השטיחון. הפיתרון היחיד שנמצא זה כל הזמן לטאטא את אזור הכניסה/ יציאה מהארגז והסביבה שלו..

הפתרון הוא לשים את הארגז בתוך ארון

אצלנו ארגז החול בתוך ארון שירות שמתחת לכיור במרפסת שירות. מקדימה יש שתי דלתות רגילות שאנו פותחים כדי לנקות. בצד קדחנו חור כניסה לחתולים. ממזער מאוד את כמות החול הנשפך. (בן הזוג היה ספקני אם זה יעבוד, התעקשתי לבצע וזה עובד מצוין)

חנול

New member
תביאי מארה"ב

אנחנו הבאנו מארה"ב-הוא מגע מפורק להפליא בקופסא לא ענקית ולא שוקלת- 10 דולר טבין ותקילין והוא שלך מה-BB הקרוב לביתה של המארחת שלך!

חנול

New member
1. כי בארץ הם יקרים 2. הם מתבלים ומתפוררים

בסופו של יום..

למעלה