מטאור היי

שמש29

New member
מטאור היי../images/Emo13.gif

היי צהריים טובים, אולי תוכל/י לעזור לי, שמי אריאלה 28.11.1972 ורציתי לדעת 3 דברים: 1. האם אמצא בקרוב עבודה - בחודש הקרוב? והאם יהיה לי טוב שם? (יש כיוון מסויים שכדי לי ללכת אליו?) או אולי אתחיל ללמוד במקום? 2. אני אמורה לקבל סכום כסף בעקבות תאונה האם זה יקרה בחודשים הקרובים והאם הסכום יהיה משמעותי? 3. האם אמצא עד סוף השנה בן זוג - האם יהיה לי קשר של אהבה?
מראש על הסבלנות והמשך שבוע נהדר

XמטאורX

New member
ערב טוב...

היי אריאלה:) היו לך מס´ שאלות אנסה לענות על כולן... 1. שאלת לגבי עבודה, ובכן ע"פ הקלפים אני לא רואה הצעות עבודה בקרוב. בכל מקרה מאוד מומלץ לדחות את זה . עדיף לך להתחיל ללמוד, בנוגע לכיוון : רק מה שמעניין ומושך אותך , ע"פ הקלפים אני רואה התעוררות של איזשהו נושא שהיה קצת מודחק בלימודים שיש לך כישורים בו, נסי לחשוב מה זה יכול להיות. 2. בנוגע לסכום הכסף שאת אמורה לקבל, יש סיכוי שהכסף יגיע אך זה כרוך בעיכובים , לא משהו ארוך מידי. 3. בנוגע למע´ יחסים בתקו´ הקרובה - אני רואה אצלך קצת סגירות בנוגע להכרת אנשים חדשים אולי ביקורתיות או משהו בסיגנון, תעבדי על זה קצת ואחרי שתיפתחי יש לך הרבה פוטנציאל למצוא משהו עד סוף השנה. בהצלחה((:) מטאור

שמש29

New member
היי מטאור ../images/Emo140.gif

המון תודה על הסבלנות והעזרה, אכן קלעת לא מעט למטרה והעלת לי את מצב הרוח!!! אשמח מאוד אם תוכלי לענות לי על שאלות הבהרה בנוגע לנושאים ששאלתי: 1. אכן אני שוקלת ללמוד ויש לי מבחן לקורס מולטימדיה (הסבת אקמדמאים)ביום ראשון ה- 23.6.2002, האם את רואה שאעבור את המבחן - יותר נכון אתקבל לקורס? נאמר לי כי יפתח במהלך יולי זה נכון? 2.ציינת שהכסף שאמור להגיע ייתעקב ייתכן שיגיע ביולי? זקוקה לו נואשות ומקווה שהסכום יהיה לא קטן! (בעקבות תאונת דרכים). 3. אכן צדקת לגבי נושא קשרים שאני לא נפתחת ודי בודקת דברים - אני עובדת על כך בזמן האחרון, האם את רואה חתונה באופק ב - 12 - 16 חודשים הקרובים? שוב המון תודה על הסבלנות ועל העזרה, אשמח לדעת עליך קצת כמה זמן בתחום והאם את מקבלת באופן פרטי וכד´... ביי בינתיים

XמטאורX

New member
כל הטוב עודנו לפנייך

בוקר טוב! ע"פ הקלפים- כל הגרוע כבר אחרייך, הגיע הזמן לאסוף את השברים ולהמשיך הלאה , הרבה דברים חיוביים יקרו שימי לב לטוב שקורה בכל יום. בנוגע לקורס אינני רואה גורם מפריע או עיכוב זה תלוי בך. בנוגע למע´ יחסים- שורש הבעיה נעוץ בכך שאת אדם שסובל מהמון חוסר בבטחון עצמי ויש לך נטייה להיות בקשר עם אנשים שלא תורמים לך, מע´ יחסים הרסניות וכו´ אך את אדם יצירתי ויש לך לא מעט כישרונות דעי איך להתשמש בהם לגבי חתונה - קודם כל הפתחי למע´ יחסים חדשה לאחר שתתגברי על הקשיים הפנימיים שלך, ואז אין שום סיבה שלא תתבססי בהצלחה(:) מטאור

שמש29

New member
היי מטאור זאת שוב אני ../images/Emo140.gif

אחר הצהריים נהדרים
, את פשוט נהדרת עונה לעניין, בסבלנות ובפרוט וגם קולעת נכון, מהיום והלאה אני פונה רק אליך. תודה על מה שכתבת לי זה רומם את מצב הרוח ושימח אותי מאוד!!! רק דבר אחד לא ענית לי וחשוב לי לדעת עליו - התחום הכלכלי האם יכנס לי סכום כסף צפוי או לא צפוי ביוני - יולי (צריך להגיע סכום כסף לא קטן מביטוח לאומי)? אשמח לדעת אם את עוסקת בתחום באופן מקצועי או כתחביב? פשוט נהדר, המשיכי כך אני בטוחה שאת עוזרת בצורה זו להמון אנשים! שיהיה לך המשך שבוע נהדר ושוב תודה מראש

lala100il

New member
איך מצטרפים לפורום ?../images/Emo128.gif

שמש29, איך אני מצטרפת לפורום. ניסיתי לכתוב הודעה חדשה, אך אינני רואה אותה על המסך. האם ייתכן שזה מכיוון שאינני חברה בפורום ? אם כן, איך אני מצטרפת ? המון תודה.

שמש29

New member
הי ../images/Emo13.gif

אני לא בדיוק זוכרת כיצד נרשמתי, אך יש אפשרות דרך (בדף הראשי של תפוז) הצ´ט להירשם לתת כינוי ולא את הפרטים שלך וכך גם בהכרויות. אני מקווה שתצליכי ושעזרתי לך. השמך ערב נעים

XמטאורX

New member
אני מסמיקה...........

הצלחת להביך אותי אך גם לחמם לי מאוד מאוד את הלב פרידה ואני מנסות לענות בצורה הקולעת ביותר לאנשים ששואלים בפורום ואחרי ההשקעה זה בהחלט מרומם את מצב הרוח ומוסיף מוטיבציה לקבל כאלו חיזוקים ופידבקים חיוביים.. תודה רבה על המחמאות..(:) את שאלת לגבי הכסף, אני לא חושבת שהוא יגיע בחודשיים הקרובים מכיוון שהקלפים מראים בבירור עיכוב , למרות שהעיכוב איננו משמעותי (לא עניין של שנים חלילה) הוא בהחלט קיים. אני מקווה שהפיצוי לא יתעכב יתר על המידה ויהיה שווה את ההמתנה . לשאלתך השנייה... הטארוט הוא עבורי בגדר תחביב מאוד גדול, מרתק ומאתגר אני מתעניינת גם בפתרון חלומות, אסטרולוגיה ועוד.. המיסטיקה היא תחביב גדול עבורי אך לא הקריירה המרכזית שלי , קשה להתפרנס מכזה נושא:) יום טוב! (:) מטאור

שמש29

New member
הי מטאור ../images/Emo24.gif

אני שמחה לשמוע שהמחמאות נגעו לליבך - זה מגיע לך, יש לך כשרון ואינטואיציה ולדעתי את יכולה להפוך את זה מעבר לתחביב!!! זהו סיפורי: עברו עלי שנתיים לא קלות בעקבות תאונת דרכים בדרך הביתה מהעבודה, הדברים מתחילים להשתפר לטובה אך לקראת סגירת המעגלים נותרו מספר דברים לפתור ולכן אני עדיין לא רגוע כמו למשל: 1. קבלת כסף, אני יודעת שאני נודניקית בנושא אך מכיוון שאני לא עובדת כרגע הכסף קצת דחוק
האם את רואה מקור הכנסה אחר החודש נגיד עד אמצע יולי? 2. האם הקורס במולטימדיה מתאים עבורי (הכשרה של אקדמאים), נראה לך שהוא יפתח במהלך יולי (בעבר למדתי גרפיקה ועיצוב אתרים דבר שנעצר בעקבות התאונה)? 3. במהלך היום נודע לי כי ב - 1.7.2002 יהיה לי ועדה רפואית (אורטופדית) בביטוח לאומי - האם את רואה הצלחה, כלומר שאקבל את מה שאני רוצה הכרה/נכות מהפגיעה ופיצוי כספי (ועדה אחרת שעברתי הכירה בפגיעה באיבר אחר ונקבע נכות נמוכה וכן שאני צריכה על איבר זה לקבל תגמול כספי). אין לי מילים להביע את תודתי על הסבלנות, העזרה והתמיכה סוף סוף יש
בקצה המנהרה והזמנים הפחות טובים מגיעם לקיצם אז זה בשבילך
מכל הלב

XמטאורX

New member
היי! תפני אליי דרך האימייל

משם יהיה לי יותר קל לענות לך על הכל.. יום נעים:)

למעלה