מחשת מחשב נייד

get well

New member
מחשת מחשב נייד

התקציב הוא מוגבל (זול עד כמה שאפשר) השימושים הם תוכנת פוטושופ ופריהנד (אפילו לא צריכה אופיס) עבודה בדו מימד חשוב לציין שהמחשב הוא בנוסף למחשב שכבר יש לי וישמש אותי כגיבוי למקרים שבהם המחשב הנייח איננו זמין לי הצעות יתקבלו בברכה, עדיף ממנוסים איזה מעבד מספיק לי? איזה חברה? אם למישהו יש גם קישורים זה יהיה מצוין תודה מראש

Ixion

New member
גם אם את מחפשת מחשב זול,

עדיין מדובר על הוצאה ענקית שמתחילה מ5000 שקל בערך.. תשאלי את עצמך האם את באמת צריכה מחשב נייד? האם את תיקחי אותו למקומות או שתשארי איתו בבית? אם לא, אז אולי כדאי להשקיע את המחשב בדברים יותר חשובים..

get well

New member
תאמין לי שאני צריכה נייד

אחרת לא הייתי שואלת יש לכם המלצות על חנויות אמינות ולא יקרות מידי במרכז הארץ (ת"א והסביבה) אשמח להמלצות

Jan22

New member
פוטושופ כבר דורשת יחסית הרבה

כרטיס מסך חזק בעל זיכרון "פרטי" NOT SHARED עם 128MB כגון ATI/NVIDIA אבל גם GMA של אינטל יסחוב כמו שצריך .**מעבד דותאן/סונומה 1.6GHZ ומעלה ***זיכרון 512MB מינימום ,יותר עדיף 1GB DDR II 400/533MHZ . פרטים במסר .

כפי שנכתב

פוטושופ היא תוכנה כבדה שעל מנת לעבוד איתה כראוי צריך נייד חזק עם מעבד 1.7 לפחות, זכרון 512MB מינימום (וזה גבולי), וגם כרטיס מסך טוב. מה שאומר שנייד כזה הוא יקר מ-7000 ש"ח ומעלה.

Jan22

New member
לא בהכרח 7K אפשר למצוא כיום

בשוק במחירים יותר פחותים של 6000 פלוס מינוס ,מחירי הניידים צנחו לאחרונה ,מה שעלה 8000 לפני שלושה חודשים היום עולה 6500 פלוס מינוס.

Ice Age

New member
נצל"ש

תראו למשל את המחיר של ה-DELL הזה.6,000 ש"ח - לא רע בכלל. רק מה, בלי מערכת הפעלה. למרות שבמקרה הזה כרטיס המסך קצת חלש ללפוטושופ.

הנתונים שלו

לא רעים, אך כפי שציינת הכרטיס מסך יחסית לפוטושופ, מדובר בכרטיס SHARED.

get well

New member
איך המחשב הזה?

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1702107

Jan22

New member
הכרטיס מסך גרוע ,הוא לא יתאים

לעבודה עם פוטושופ וגרפיקה ,תנסי לגבש תקציב יותר גבוה מסיבה פשוטה שגרפיקה דורשת מחשבים חזקים אך יקרים .

למעלה