מחשוב

i like the

New member
מחשוב

שלום רב רציתי לדעת מה מש"ק מחשוב בחיל אוויר עושה? מה עושים בקורס? מישהו יכול בבקשה לשלוח לי חומר לימוד של קורס להתראות

p o i s o n e d

New member
בעיקרון מה עושים בקורס זה לא ממש

מתפרסם וגם לא ממש מותר להגיד למרות שאין בזה סיווג. בעיקרון מש"ק מחשוב בחיל האוויר שנתקלתי בו הרבה היה אחראי על כל נושא המחשוב ביחידה שהוא משובץ אליה. תיקונים, רשתות, מערכות מידע וכדומה. יותר מזה הוא לא ממש אמר לי. נראה לי שאם אתה פריק מחשבים אתה אוהב להתעסק בחומרה בעיקר, יתאים לך התפקיד. יש שלושה סוגים לחברה' האלה: אחד שעושה את הקורס בדרום הארץ במסגרת חיל האוויר-די בסיסי בעיני. אחד שעושה במרכז הארץ במסגרת ממר"ם ואחר מכן משובצים לחיל האוויר. אחד שלא עושה שום קורס-התגייסו איתי שניים כאלה. אני ממליץ לך גם לפנות לאתר חיל האוויר ואם אתה מכיר אז גם לאיש חיל אוויר שיכול לדבר איתך פנים אל פנים לשאלותיך- אז אולי יהיה ניתן לפרט יותר בפרוטרוט.(מה לעשות ביטחון שדה שטף לי את המוח ואני לא אומר באינטרנט דברים שיותר מסיווג בלתי מסווג-בלמ"ס). תחפש באתר חיל האוויר "מחשב" בפינה השמאלית העליונה. בתיבה ליד תבחר "לפני גיוס" וכבר תמצא מה שאתה צריך פחות או יותר. אני מציע לך אחרי שאתה נכנס לתפקיד כלשהו לתקן את הנתונים בפילטרים שם. מין , פרופיל וכדומה. בהצלחה ואיחולי מציאת כיוונך, המורעל

למעלה