מחשב LG - LP60

EvilRobotnick

New member
מחשב LG - LP60

שלום שוב :) אז לא קניתי את הMSI למי שאולי זוכר. בכל מקרה, ראיתי את המחשב הזה בWALLA SHOPS הדגם הזה נראה ממש פצצתי - P4 3000GHZ MOBILE - הבנתי שלא סנטרינו שזה נראה לי החסרון היחיד שלו, כ' מסך READON 64MB HD 40GB זכרון 256MB - 300 MHZ ועוד שלל חיבורים יציאות וכו'. תכלס, למרות שזה לא סנטרינו הם טוענים שמשך הסוללה הוא די ארוך - 4.5 שעות והוא גם לא כבד בהרבה מהממוצע - 3ק"ג בכל מקרה, מישהו מכיר את המחשב הזה? האם הוא באמת כדאי או שיש איזה קאטש? אגב, המחיר - 6000 ש"ח. נראה אחלה מחשב לעבודה וגם למשחקים(לא משחקים מטורפים כמובן, אבל...) דעה? מישהו?

point2i

New member
ההארד קטן מדי לדעתי

וכמו כן , קשה להאמין שמה שהם אומרים לגבי הסוללה הוא נכון , סוללה רגילה הנמכרת עם הניידים לא תחזיק כזה זמן ארוך על הנייד המסויים הזה , והסיבה - המעבד הזה מן הסתם צורך הרבה יותר מסנטרינו .

בתקציב הזה

ניתן למצוא ניידים טובים עם מעבדי סנטרינו, ממליץ להמשיך לחפש. הסוללה לא תחזיק 4.5 שעות, אם תגיע לשעתיים זה יהיה נס.

Mיקי_

New member
אם אתה רוצה דווקא LG תוסיף 200 ש"ח

ולך על הLE50. לא מכירה את המחשב אישית, אבל הנייד LG LE50 גם במחיר נוח גם נותן ביצועים טובים וגם 3 שנים אחריות וגם קל... נראה לי מעולה לסטודנטים ולעבודה וסביר(?) למשחקים. 3 ק"ג זה יחסית כבד ו256MB זה כלום... השוואת מחירים מקיפה מזאפ: http://web.zap.co.il/models.asp?sog=C-PCLaptop&keyword=LE50&radio1=on&image1.x=32&image1.y=11

Mיקי_

New member
אם אתה רוצה דווקא LG תוסיף 200 ש"ח

ולך על הLE50. לא מכירה את המחשב אישית, אבל הנייד LG LE50 גם במחיר נוח גם נותן ביצועים טובים וגם 3 שנים אחריות וגם קל... נראה לי מעולה לסטודנטים ולעבודה וסביר(?) למשחקים. 3 ק"ג זה יחסית כבד ו256MB זה כלום... השוואת מחירים מקיפה מזאפ: http://web.zap.co.il/models.asp?sog=C-PCLaptop&keyword=LE50&radio1=on&image1.x=32&image1.y=11

Jan22

New member
הנייד לא משהו בכלל ...

*הזיכרון נמוך - 256MB לפנטיום 4 זה פשוט צחוק ,הוא לא יסחוב לך חישובים כבדים או משחקים . **ההרדיסק - 40GB זה קטן ,תבין שבמקרה ותרצה להוסיף הרדיסק בעתיד זה יהיה מסובך (וקיימים מקרים שזה אף לא אפשרי ) לכן עדיף מינימום 60GB . ***הכרטיס מסך לא רע אבל 64MB זה עדיין מעט ,עדיף כבר לקחת את הGMA של אינטל ,למרות שהוא SHARED הוא מגיע עם 128MB והוא די חזק .

למעלה