מחשב ibm lenovo

מחשב ibm lenovo

שלום לכולם אני לא ככ מבין במחשבים והציעו לי לקנות את האיי בי אמ לנובו במחיר ממש זול! מחשב נייד 1.73Ghz 512M 80G 15.4WIDE אם יש מישהו שמבין במחשבים ויכול לומר לי מה טיבו של המחשב אני אשמח מאוד!

kobi 23

New member
תרשום קצת יותר פרטים

מה המחיר , דגם , מה השימושים וכו' בנוסף היום לא קונים 512MB אלא לפחות 1024MB.ההבדל במחירים כבר ממש לא משמעותי. אם תתן דגם אני אוכל להגיד לך אם אתה מקבל IBM או לנובו לנובו אמנם קנתה את IBM אך יש הבדל גדול בין מחשבי הIBM THINKPAD לבין הדגמים הבסיסיים שלהם

kobi 23

New member
או'קיי אני אנסה /

דבר ראשון אתה לא מקבל IBM אלא לנובו !!! ויש הבדל גדול בין שתי החברות מבחינת האמינות והאיכות. (וכך גם המחיר) שוב , אמנם הייצרן אותו יצרן אבל הם לא דומים בשום דבר (למעט אולי חלק מהחומרה הפנימית) לגבי המחשב עצמו לא כתבת איזה דגם המעבד משום שיש מס' דגמים לN100 עם מס' מעבדים שונים, ניחוש שלי מדובר במעבד סלרון.כמו כן המחשב מגיע עם כרטיס מסך מובנה על הלוח אם. מה שאומר שהמחשב הזה יספיק לשימושים בסיסיים בלבד: אינטרנט ,אופיס וצפייה בסרטים ,תשכח ממשחקים או מתוכנות גרפיקה. ושוב היום לא קונים מחשב חדש עם פחות מ1 ג'גה זיכרון. תרשום בבקשה את הדגם של המעבד , כך שנוכל לדעת יותר לא ציינת את המחיר אך המחיר בסביבות ה3200-3800 פחות או יותר (עם סלרון)

Jan22

New member
זה 1.73 פנטיום M או 1.73 CORE DUO ?

תפרט ,יש הבדל משמעותי בין זה לבין השני. תעלה את המפרט המלא + הדרישות שלך וננסה לעזור לך.

למעלה