מחשב gigabyte

PhEoNiX FiRe

New member
מחשב gigabyte

מישהו שמע מכיר? אם יש אופציה בין gigabyte לפירמות יותר מוכרות כמו dell מה עדיף? אני צריכה לצרכים סטודנטיילים ושמתי עין על dell vostro 1310 מהסיבה שהוא יחסית קל במשקל וזה חשוב לי. חיפשתי gigabyte ב גוגל ולא מצאתי הרבה אינפורמציה האם תוכלו לתת לי דעה? תודה

PhEoNiX FiRe

New member
כנ'ל למחשב vision

אודה לכם אם תוכלו לשתף אותו בדעות באופן כללי על הפירמות האלה Gigabyte & vision איך הם מתחרים עם dell ? תודה

PhEoNiX FiRe

New member
אשמח לפרוט

הם פחות טובים מהפרמות הידועות כמו דל toshiba ,HP באיזה מובל לא מתחרים אם מוכר בחנות אומר שאין לו דל אבל יש לו Gygabyte לא ליפול בפח? הייתי שמחה לדעת קצת על vision &gigabyte זה תוצרת אמריקאית? ארופאית? מזרח הרחוק? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי הרבה אינפורמציה

יאיר B

New member
גיגהבייט היא חברה חדשה בתחום המחשוב הנייד

ולכן לא מצאת עליה כלום בגוגל, כי פשוט עוד אין. ויזן - מעולם לא שמעתי עליהם. נשמע כמו מוצר מדבקה אולי. גיגהבייט זה תוצרת המזרח הרחוק - כמו כמעט כל המחשבים בעולם כיום (לדעתי מעל 90% מיוצר בסין, בלי קשר למדינת התכנון, אבל הפיקוח והבקרת איכות עושים את ההבדל). ממה שאני יודע, באירופה מיצרת בעיקר דל (לחטיבה האירופאית, יש להם מפעל ענק באירלנד) וחלק ממחשבי פוג'יטסו-סימנס (בגרמניה). בארה"ב עד כמה שאני יודע לא מיוצרים מחשבים ניידים (ובטח שלא לשיווק בישראל). ההבדל בין חברות מוכרות לכאלה שלא במחשבים ניידים הוא כמו במוצרים אחרים. מה עדיף לקנות, טלויזיה של טושיבה או של הנויי? רכב של טויוטה או של צ'רי?

PhEoNiX FiRe

New member
האם יש אפשרות שכל המחשבים

עם השמות הלא מוכרים הם אולי טיפוס גנרי generic (קופי של מחשבים היותר מוכרים ) אבל יותר זולים מהשמות המוכרים ?

יאיר B

New member
מה שיכול להיות זה שהחברות הללו מיצרות עבור

הגדולים (לפי מפרט של הגדולים, בעצם משמשות כקבלן משנה). למשל אני יודע שהמחשבים של LG מיוצרים על קווים של MSI כאשר ל-MSI יש סידרה משלה שדומה מאוד ל-LG. הבעיה היא שקשה להשוות את השירות שתקבל עבור LG מול מה שתקבל עבור MSI. גם זה קריטריון. אני גם לא יודע בוודאות אם מדובר באותו מארז (למרות שחיצונית הוא נראה דומה). חייב לציין שעוד לא יצא לי לראות גיגהבייט בישראל (אם כי אני יודע שמוכרים אותם). אני לא הייתי קונה מחשב כזה, אולי עוד 10 שנים כאשר נראה אם הם ישרדו בתחום ואם הביקורות שיכתבו עליהן יהיו טובות. לשיקולך.

PhEoNiX FiRe

New member
בגלל זה באתי לכאן לשאול

כי השם לא נראה לי מוכר מה גם שחיפשתי בגוגל הבין לאומי את גיגה בייט וגם שם לא מצאתי כנ'ל לגבי vision

יאיר B

New member
לגיגהבייט דווקא יש אתר ברשת ודי מפורט ויפה:

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Notebook/Default.aspx זה ליקנ ישיר לאזר של הניידים שלהם. כמוש אתה רואה מהסיומת של האתר, זאת חברה טיוואנית. ויזן - נשמע לי כמו משהו שמורכב בארץ (יכול להיות שעל מארזים של קלבו, ניחוש שלי). אם זה נכון - לא תמצא אותם בגוגל כי אין חברה כזאת.

למעלה