ילדת דווקא
New member
מחשב שמתאתחל....
חברתי קנתה מחשב לפני כחודשיים. לאחר כמה ימים היא גילתה שהמחשב מתאתחל את עצמו מדי כרבע שעה, אבל לא ידעה לשים אצבע על הבעיה. המחשב היה כבר פעמיים במעבדה, והם החזירו לה את המחשב בטענה שהם לא מצאו כלום. אתמול אני קיבלתי לידיי את המחשב, בתקווה שאולי אני אצליח לעלות על הבעיה. דבר ראשון, שללתי בעיית איוורור. עבדתי עם מארז פתוח, המאוורר עובד, ותוכנת AIDA32 לא הראתה טמפרטורות חריגות. אתמול ביקשתי עזרה כאן בפורום בהבנה של תוכנות רבות (מדי) שהיו מותקנות על המחשב. חלק מצאתי בגוגל, וחלק לא. לבסוף החלטנו לפרמט את המחשב, כדי להוריד את כל התוכנות המיותרות וכדי לשלול בעיה שאחת מהן גורמת לאיתחול המסתורי. ה HD הוא 40G שמחולק ל- 3 מחיצות. ניסיתי לפרמט את C ופעמיים הוא נתן לי הודעת שגיאה באמצע הפירמוט:
חברתי קנתה מחשב לפני כחודשיים. לאחר כמה ימים היא גילתה שהמחשב מתאתחל את עצמו מדי כרבע שעה, אבל לא ידעה לשים אצבע על הבעיה. המחשב היה כבר פעמיים במעבדה, והם החזירו לה את המחשב בטענה שהם לא מצאו כלום. אתמול אני קיבלתי לידיי את המחשב, בתקווה שאולי אני אצליח לעלות על הבעיה. דבר ראשון, שללתי בעיית איוורור. עבדתי עם מארז פתוח, המאוורר עובד, ותוכנת AIDA32 לא הראתה טמפרטורות חריגות. אתמול ביקשתי עזרה כאן בפורום בהבנה של תוכנות רבות (מדי) שהיו מותקנות על המחשב. חלק מצאתי בגוגל, וחלק לא. לבסוף החלטנו לפרמט את המחשב, כדי להוריד את כל התוכנות המיותרות וכדי לשלול בעיה שאחת מהן גורמת לאיתחול המסתורי. ה HD הוא 40G שמחולק ל- 3 מחיצות. ניסיתי לפרמט את C ופעמיים הוא נתן לי הודעת שגיאה באמצע הפירמוט:
33 percent completed. your program caused a divide overflow eror. if the problem persists, contact your program vendor.
בפעם השניה זה היה ב- 64 אחוז של הפירמוט. כשהודעת השגיאה הופיעה, הופיע מין כדור כתום מהבהב בצד ימין למעלה של המסך ונקודות לבנות "התרוצצו" על המסך. לבסוף הצלחתי לפרמט את 3 המחיצות וניסיתי להתקין ווינדוס XP בעברית. אחרי שהוא עשה סריקה של הדרייברים, והיה אמור להתחיל בהתקנה קיבלתי מסך שגיאה כחול שאמר:stop: 0X0000008E (0XC 0000005 0XF9E4E1F1, 0XFA2C39B8) SETUPDD.SYS ADRESS F9E4E1
מישהו יכול לנסות ולעזור לי עם הבעיה? למה אני לא מצליחה לפרמט את המחשב? האם ייתכן שמשהו בחומרה לא תקין? אם כן, מה? המחשב הוא פנטיום 4 עם 256 מגה זיכרון. תודה למי שיעזור