מחשב של חברת GIGABYTE

לולי 84

New member
מחשב של חברת GIGABYTE

רציתי את התיעצותכם על מחשב של החברה הנ"ל. 1 - איך החברה מבחינת ניידים?? [הבנתי שיש לה שם בשוק וזה שאני לא מכירה אותה זה חוסר בקיאות שלי. האם זה נכון? מילה טובה (בעיקר רעה אם יש) על המחשבים שלהם?] 2 - הנה הצעת המחיר אותה קיבלתי. אני כבר הרבה זמן מתעניינת, כך שבטח ראיתם את שמי פה. הדרישות : מחשב ביתי סוג 2 עבור אבא שלי. עבודה עיקרית - אינטרנט, מעט עיבוד תמונות - לא פוטו שופ! סגנון ACDSEE. אבל אם פוטו שופ יעבוד על המכשיר הבא אשמח אם תציינו זאת. שוב לא לביצועים מקצועיים. חובבני בלבד!. מעבר לכך.. לא שום דבר מיוחד. הסיבה למפרט איכותי - מחשב ארוך טוווח!! מיועד להרבה מאוד מאוד שנים!. אורך סוללה לא רלוונטי. בעיקר עבודה עם חשמל. אך מעט שעות חשוב שיהייה. המחשב של חברת GIGABYTE... דגם N521U P17M5H8 מעבש SONOMA 1.7 FSB 533 512 MB 80 גיגה מסך 15 CHIP INTELL 915 GM INTEL ACCELARATOR 900 בטריה 8 CELL ( מה זה אומר? אורח חיים טוב?). DVD RW USB 2.0x4, VGA port, Mic-in, Headphone out, 1394a, RJ11, RJ45, S-Video, DC-in, קורא כרטיסים SD/MMC/ MS/ MS Pro כולל רשת אלחוטית 802.11 שנתיים אחריות כל זה ב 996 דולר. מה אתם אומרים? שווה? כדאי?? תודה רבה לכל העוזרים!!!1

יאיר B

New member
גיגה-ביית מוכרת בתחום המחשבים

השולחניים (הם מיצרים חומרה עבורם כמו לוחות אם, כרטיסי מסך ושות'). בניידים הם פחות מוכרים. לא ממש ממליץ לקנות מחשב נייד שלהם. לגבי הסוללה: הממוצע הוא 6 תאים ולכן 8 תאים זה יותר טוב (=יותר זמן עבודה לעומת רוב המחשבים). אבל את צריכה לדעת שזה יעלה לך במשקל (8 תאים יותר כבד מ-6 תאים). בשורה התחתונה: המפרט נראה מצויין, השאלה היא של מי החלקים (גיגה-ביית לא מיצרת את כולם) ואיך איכות ההרכבה (ואיכות המרכב של המחשב בכלל) והשירות שתקבלי אם חלילה תהיה תקלה.

למעלה