מחשב רועש

• פותח הנושא oryw
  • פורסם בתאריך

oryw

New member
מחשב רועש

שלום, לפני פחות משנה רכשתי מחשב נייד LG LS55 עם מעדב Sonoma 1.73 ו512 MB זיכרון. מותקן עליו WIN XP SP2 והוא מחובר למקלדת / עכבר USB ומסך 19". זוהי אומנם לא בעייה חדשה אך שמתי לב כי הוא מאוד מתחממם והמאורר עובד כמעט כל הזמן. לעיתים המחשב מתקשה מאוד לעבוד על יותר מכמה אפליקציות בו"ז. אני משתמש בחיבור רשת אלחוטי (לא בטוח אם יש קשר) כל רעיון מה לעשות יועיל לי מאוד תודה אורי

Jan22

New member
יכול להיות שמדובר בבעיית רוגלות

AKA "קבצים זדוניים" שרצים ברקע וגורמים להאטה של המערכת ! תוריד את ADAWARE/SPYBOT ,תעדכן אותם דרך הרשת לאחר ההתקנה ,ואז תריץ בדיקה . כמו כן ,תעלה לפה תמונה של המשימות שרצות ע"י CTRL+ALT+DELETE. את התוכנות תמצא דרך גוגל - שם התוכנה + DOWNLOAD!

oryw

New member
Adaware תמיד מורץ כל כמה ימים

והנה ה משימות תודה אורי

Jan22

New member
אוקיי ...

תשתמש בקישור הבא ; אתה רושם את שם הקובץ המלא ומקבל "אבחון" עליו ! האם הוא טרויאני או תקין של המערכת ! תעתיק את שמות הקבצים לאתר הבא וכל פעם תפסול ... http://www.sysinfo.org/startuplist.php

oryw

New member
מה עכשיו?

תודה רבה! מחקתי כמה ץהליכים שנראו כטרויאנים, מה עוד יכול להועיל? המחשב עדיין עובד מאוד קשה, מאורר כל הזמן וגם ניתקע פה ושם תודה אורי

Jan22

New member
קח פנס ,ותבדוק שאין לכלוך על

המאוורר ,שלא הצטברו לכלוכים למיניהם שמפריעים לפעילות תקינה של המאוורר; במידה ואכן כך הדבר ,ממליץ לך לשלוח את הנייד לבדיקה ולא לנסות להסיר את הלכלוך בכוחות עצמך (אחריות 3 שנים או לא ...!!?) .

oryw

New member
נראה לי המחשב הולך לשירות,

כנראה שצריך לבדוק מה קורה שם. תודה אורי

oryw

New member
אני לא ממש יכול להגיע אליו

לא ניתן לראות הרבה, גם עם פנס בגלל צלעות קירור קטנות בפתחי האיורור. התכוונת לפתוח את המחשב? אורי

Jan22

New member
לא , אל תעשה זאת !

תפתח את הנייד ,ותאבד את האחריות ! תשאיר את זה לבעל מקצוע שישבור את הראש ,כל עוד האחריות תקפה .

pink tulips

New member
../images/Emo9.gif:Jan22 בקשר לקישור שצרפת

א. אני מאוד שמחה לראות שיש קישור כזה כי חיפשתי רשימה כזאת, אז תודה שצרפת אותו ב. אבל, כאן האבל הגדול (-: אני לא יודעת איך לבדוק את הקבצים שלי לא מצליחה להעתיק את שמות הקבצים מ- tsk mngr כדי לבדוק אותם דרך האתר שכתבת תוכל בבקשה להסביר ביתר פרוט? כי גם לי יש חשד שיש במחשב שלי תוכנות זדוניות, מאותן סיבות שאורי כתב

Jan22

New member
זה לא כזה סרט ,תפתחי את החלון

של הTASK MANAGER ,ולפי הסדר תבחרי כל פעם בקובץ אחר ; תקחי דף או שפשוט תזכרי בע"פ ותרשמי את שם הקובץ בשדה של הSEARCH באתר ,ותקבלי אבחון (יש מקרא בצד ,מה אומר כל סימן) . אני מקווה שהבנת ..!?

pink tulips

New member
תודה הבנתי, זה גם מה שחשבתי שצריך

לעשות, אבל קיוויתי שיש קיצור דרך. בכל אופן תודה

pink tulips

New member
אה ועוד משהו Jan22

עשיתי ומצאתי שאכן יש אצלי WORM וכו' איך אני מורידה/מוחקת אותם? האם צריך למחוק את כל הלא מומלצים?

Jan22

New member
תבדקי במקרא האם אפשר להסיר את

הקובץ ,אם הוא מסומן בX (כלומר ,בהחלט מזיק ואין בו צורך) אז אפשר להסירו ידנית ע"י DELETE ! אם הקובץ בכל זאת לא נמחק - הרצת מערכת בסייפ-מוד ומחיקה לצמיתות ! בהצלחה !

pink tulips

New member
יש לי קבצים המסומנים ב- X

אז איך למחוק אותם? האם מתוך המסך של מנהל משימות ניתן למחוק את הקבצים המסומנים ב- X או שיש דרך אחרת? אנא, תדריך אותי, מהי הדרך למחיקת כל הקבצים הללו תודה

למעלה