מחשב צלילה

מחשב צלילה

אני יודע שהנושא נידון אי אילו פעמים אבל יש לי שאלה: אני רוצה לקנות מחשב צלילה, כרגע נראה לי המוסקיטו של סונטו. מישהו מכיר ויכול להמליץ / להשמיץ ? המחיר הרשמי בדוגית הוא 1800 ש"ח. יש מחשבים אחרים בסדר גודל הזה ?. אני מעוניין במחשב עם ניטרוקס וכל שאר הדברים הרגילים (התראות, צלילות חוזרות וכו´). אני טס ביום חמישי לצרפת (סקי) דרך ז´נבה. כדי לנסות ולקנות שם ? יש לי יום בז´נבה, ויום בצרפת (אפשר לקבל החזר מע"מ ?). מה לגבי קנייה בארה"ב (אחי גר שם). תודה מראש הומר

חי בר

New member
ב-לאקי דיוורס באילת אפשר למצוא

מחשבי סונטו במחירים מצוינים. אני רק לא בטוח אם החנות פעילה בימים אלו. בפעם האחרונה שביקרתי אצלהם התחילו לשפץ את הטיילת והגישה לחנות נחסמה לחלוטין. תנסה לברר בטלפון. נדמה לי (אני לא בטוח כי זה היה לפני כמה חודשים) שמכרו שם FAVOR בכ-750 ש"ח, VYPER בסביבות ה-1300 ש"ח.

סונטו באילת

נסה בקורל סי דייברס. יש להם את כל הדגמים במחירים טובים מאד (פייבור לוקס ב 660 ש"ח וכו´)

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
מחשב משולב אויר - יתרונות וחסרונות

יתרונות: נוח מאד, הכל במבט אחד לומד את צריכת האויר שלך ומתרה על נשמת רושם בלוג את צריכת האויר הממוצעת ניתן לותר על הקומבו לחלוטין חסרונות: מוצר עדין ומורכב עם אופציה לעוד כשל במערכת עלות מחיר כסף ו ב ב ח י " נ

menimm

New member
חיסרון נוסף...

המידע פחות זמין במחשבים משולבים אשר יושבים בקומבו. מחשב על היד נוח הרבה יותר וזמין הרבה יותר. קיימים כמובן גם מחשבים משולבי אוויר עם משדר, כך שזמינות המידע זהה לאלו שאינם משולבי אוויר. אבל אילו יקרים מדיי לדעתי.

puffush

New member
הכי טוב - שאחיך יזמין באינטרנט אליו

נראה לי שזו הדרך הזולה ביותר. המוסקיטו מחשב קטן (גם שעון יד). תבדוק אם הוא מגיע עם תעודת אחריות מקורית (שאז תוכל לקבל שירות של סונטו גם בארץ). מחשב חדש נמכר ב eBay סביב 230-250 דולר בלבד. לא הייתי משלם יותר מ- 250. השווה לקישור לעיל. בחנויות באינטרנט תמצא מחירים טובים. תוכל לשלם בכרטיס אשראי ולשלוח ישירות לאחיך (בתוך ארה"ב). אם הוא גר במדינה אחרת מאשר מיקום החנות, תחסוך 6 עד 10 אחוז מסים. המשלוח עצמו זול בתוך ארה"ב. חבל לבזבז שעות בחיפוש בז´נבה - מה גם שזה יהיה יותר יקר שם. ראה קישורים

אורי-

New member
איך קוברה של סונטו?

ואם כדאי מארה"ב- אחותי טסה בעוד שבוע...

puffush

New member
אחלה מחשב

יש לי חבר שקנינו לו את הקוברה לפני למעלה משנה, והוא מחשב נחמד וקומפקטי מאוד, משולב אויר.

למעלה