מחשב עקום

bug96

New member
מחשב עקום

שלום לכולם, משהו נתקל בבעיה של מחשב "רוקד", כאילו שהבסיס לו התעקם, יש מרווח של כמה מילימטרים בין פינה אחת (שמאלית תחתונה) לבין השולחן. וכל פעם שאני שם את היד השמאלית על המקלדת הוא "קופץ" וזה ממש משגע... אני ממש בבאסה עם זה, מדובר במחשב DELL INSPIRON חדש שקניתי בארה"ב לפני כמה חודשים. אתם חושבים שאני יכול לנסות להפעיל אחריות על זה?? אשמח לקבל כל עיצה.

daphne86

New member
הייי הייתה לי בול אותה בעיה.

קניתי את הXPS M1330 מדל בארה"ב, קיבלתי אותו, ולא משנה על איזה שולחן שמתי הוא רקד לי... אני גרה רחוק מהרצליה, אז להתחיל להגיע להרצליה בגלל הריקוד החלטתי לוותר. מה שעשיתי, זה בדקתי באיזה צד יש את המרווח בין השולחן לגומי השחור (יש לך מתחת לנייד איזה 4 גומיות שחורות), הוצאתי באותו צד את הגומי השחור, לקחתי דבק דו צדדי עבה, הדבקתי בין הגומיה למחשב ועל זה הדבקתי בחזרה את הגומיה, מה שיצא זה שהגומייה השחורה בולטת החוצה יותר ממקודם, ועכשיו המחשב הפסיק לרקוד. אני אישית ממליצה לך אם אתה גר קרוב נצל את האחריות שלך :) בהצלחה.

bug96

New member
הרי זה בדיוק מה שיעשו לי גם במעבדה

אז אולי אני אנסה לתקן לבד..

daphne86

New member
בכיף...

פשוט יש כאלה שמפחדים להתעסק עם הנייד אז מעדיפים לשלוח למעבדה לתיקון... אני אישית תמיד אוהבת אתגרים והתעסקויות עם הדברים האלה :) ממליצה שתנסה להוציא בעדינות את הגומי השחור,כי זה מחובר בפנים דרך שני חיבורי פלסטיק.. וכשתסיים לסדר את זה הכי טוב על מנת שהגומי לא ייפול, אני השתמשתי בדבק פלסטי UHU שהוא מצויין, והסיפור מחזיק טוב. בהצלחה :)

למעלה