מחשב עולה לאט

מחשב עולה לאט

יש לי AD על 2003 server . כל המחשבי clinet מותקן עליהם XP. ולוקח להם בסביבות חמש דקות עד שהם עולים לגמרי. הם נתקעים הרבה זמן ב applying setings. והגדרתי את DNS שלי כDNS ראשי כך שזו לא הבעיה. אני יודע שיש דרך לזרז את העינינים דרך GPO או משהו, אבל אני לא יודע בדיוק איפה ואיך לבצע את זה.

syntax

New member
הבעיה שלך

נובעת לדעתי מDNS שגוי או DNS שאינו מוגדר נכון. תבדוק טוב טוב את ההגדרות של השרת DNS שלך ואת הגדרות הTCP/IP בתחנות. אתה אמור לתת להם את השרת DNS שלך כראשי. לדוגמה אם כתובת השרת DNS שלך הוא 192.168.1.1 אז זאת הכתובת DNS שאתה אמור לתת לתחנות כDNS ראשי. זה יפתור לך את הבעיה של האיטיות ! תבדוק שוב הגדרות DNS בשרת.. בהצלחה

הגדרתי DNS כראשי

בתחנות הגדרתי את הDNS שלי כראשי. וזה עדיין לא פתר לי את הבעיה. אם יש לך עוד רעיונות אני אודה לך

syntax

New member
עד כמה

שאני זוכר שהיתה לי בעיה כזאת זה היה בעית DNS ! יכול להיות שמשהו אחר מפריע להם לעשות לוגין כמו שצריך ובמהירות אבל אני הייתי שם דגש נוסף על הDNS. אולי תנסה למחוק את הDNS וליצור אותו מחדש. דרך אגב המחשבים עושים REGISTER לDNS שלך בכלל? אתה רואה את המחשבים בAD שלך ? השרת מכיר אותם ? איך הוספת אותם לדומיין ? יש לך שרת DHCP ? אולי הוא בעיה... לדעתי זה רק אחד מאלה...משהו לא מוגדר נכון. אין סיבה שהם יעשו לוגין כזה איטי אם הגדרת את הכל כמו שצריך. כשמחשב XP עולה הוא קודם כל מחפש את שרת הDNS שלו ואם הוא לא מוצא אותו ולא יודע מי הוא מהר אז הוא מתעכב מלעלות ולכן זה לוקח לו זמן. זאת דעתי בלבד.

למעלה