מחשב נייד

evergreen77

New member
מחשב נייד

קניתי מחשב נייד בארה"ב ואני מחפש מקום להחליף את המקשים למקשים עם אותיות בעיברית אם יש מישהוא שיכול להגיד לי איפה ?? אני יודה לו .... מייל שלי [email protected]

royik

New member
אפשר לקנות ב"קרביץ" אותיות דביקות

שניתן להדביק על המקלדת, האם זה מתאים בשבילך?

אפשר

לצרוב אותיות בעברית על המקלדת. עולה 100-200 ש"ח (לא זוכר במדוייק), כמעט כל חנות מחשבים ניידים יכולה לעשות לך את זה.

gozala

New member
אני חוזרת על עצמי שוב ושוב ../images/Emo118.gif

אבל כל הניידים כמעט כאן במשפחה הם מחו"ל עם מקלדת אנגלית (חוץ מאחד). פיתרון זמני וזול - לחבר מדפסת חיצונית (עברית) ועליה ללמוד הקלדה עיוורת, יש קורסים באינטרנט. זה עניין של מספר שעות תירגול והבעיה ניפתרת גם לגבי המחשבים הבאים שיירכשו בחו"ל.

יש אנשים

שזה פשוט לא נוח להם. גם אני לא צריך אותיות בעברית ויודע להקליד בשיטה עיוורת, אך עדין אני מעדיף מקלדת עם עברית.

senseBOP

New member
אני אישית מעדיף מקלדת בלי עברית.

אני לא מקליד על עיוור, אבל אני יודע בדיוק איפה כל אות, ואני מקליד יותר מהר מרוב האנשים שאני מכיר, שיש להם מקלדת בעברית. אני אוהב עיצוב נקי ויפה, כך שבשבילי, האותיות בעברית סתם "מכערות" את המקלדת. :) מעבר לכך, אני מעדיף להקליד באנגלית, והיעדר אותיות בעברית זה תמיד תירוץ טוב לכתיבה באנגלית.

gozala

New member
עברית/אגלית/סינים כתיבה עיוורת!

לא ממש משנה מה יש על המיקלדת (המספרים הם בינלואמיים) ברגע שמרגישים את שני הבליטות למיקום האצבעות לא משנה באיזו שפה המיקלדת. שלא לדבר על החופש והנוחות שבזה, אני איטית ו"חלודה רק 50 מילים בדקה, אני כותבת כמעט בקצב המחשבה, איך אפשר בכלל בלי זה? בלי כתיבה עיוורת זה כמו לגשש באפילה.

מיכאל 001

New member
סימון עברית במקלדת

חברה בפ"ת (קרית אריה) בשם "סימון", מטביעה את האותיות במקלדת. ישאלו אתכם מה צבע המקלדת (שחור, אפור וכו') וצבע האותיות האנגליות, ולפי זה יתאימו צבע לאותיות בעברית. בערך 100 ש"ח. להתקשר קודם בטלפון.

למעלה