מחשב נייד

מחשב נייד

היי , מעוניינת לרכוש לאפ טופ למטרות לימודים.. קרי, כתיבה בלבד חשבתי על מיני לאפ טופ ASUS דגם eeePC 4G ..מה דעתכם/ן? האם זה ייעשה את העבודה? כמו כן, האחריות הינה שנה אחריות במעבדות Asus (אחריות ע"י היבואן הרשמי) -מה זה אומר? שאצטרך להתרוצץ בעולם? או שיש גם בישראל? תודה

יאיר B

New member
תסלחי לי על השאלה, אבל האם האצבעות שלך

עבות? אני שואל כי אני ניסיתי לכתוב עם אחד כזה בשיעור, האצבעות שלי לא כל כך דקיקות וזה היה די מתסכל. מצד שני, אם יש אצבעות דקות ומוכנות להתרגל למקלדת, זה יכול להיות פתרון לא רע. כמה מילים על המחשב הזה: 1. הוא נמכר עם חלונות או לינוקס (אני מעדיף לינוקס, אבל בארץ הרוב יעדיפו חלונות). 2. אין לו דיסקשיח פנימי רגיל, אלא זיכרון מיוחד של 4GB. מערכת ההפעלה תופסת בערך 3.5GB, מה שלא משאיר אותך עם הרבה מקום. הפתרון לזה הוא לקנות כרטיס SD שמתחבר לקורא כרטיסים שממוקם בתוך המחשב וזה מאפשר להרחיב את הזיכרון. לדעתי הוא קצת איטי. 3. הסוללה שלו מחזיקה בערך שעתיים וחצי. הטיעינה שלה מאוד ארוכה כאשר המחשב עובד (כאשר הוא כבוי זה לוקח בערך שלוש שעות לטעינה מלאה). 4. המסך שלו קטן מאוד. זה אומר שלא רואים הרבה (ובדרך כלל צריך לגלול למטה). אם תקני אותו, ממליץ לא להתקין עליו אופיס 2007 אלא 2003 (בגלל ממשק הריבאון של 2007 שיתפוס יחסית הרבה מקום במסך). והינה לנו מיני-ביקורת על ה-EeePC701. לגבי האחריות: בישראל יש יבואן רשמי למוצרי ASUS בשם רונלייט. הוא זה שנותן את האחריות על המחשבים הללו. רונלייט יושב איפשהו במרכז הארץ (באתר שלהם כתוב בדיוק הכל). כך שאם תהיה בעיה בשנה הראשונה, את יכולה להגיע אליהם בכוחות עצמך או לשלוח אותו דרך החנות שבה קנית אותו. אין שום צורך להתרוצץ בעולם.

למעלה