מחשב נייד

מחשב נייד

שלום לכולם האם תוכלו להמליץ על מחשב נייד בסכום של כ 4000 שקלים? האם למישהו יש ניסיון עם המחשב Lenovo 3000 N100 או מחשב נייד של HP או LG? איזה חברה עדיפה? מה הנתונים המינימאליים שאני חייב לדרוש שיהיו במחשב? תודה מראש המחשבון

Jan22

New member
מינימאליים בהתאם למה ?

תקנה נייד יחסית לעבודה שלך ולתוכנות שאתה מריץ. *משרד *משחקים / גראפיקה / עיצוב / עריכה *חישובים כל אחד וקונפיגורציה אחרת.

מינמאליים, הכוונה לאפשר גלישה טובה באינטרנט

ולהפעלת תוכנות פשוטות כמו Office 2007 ו-Vista Home Basic וצפייה בסרטים.

...

Jan22

New member
קצת בעיה

ויסטה HOME BASIC לא תוכנה פשוטה. מצד אחד אתה רוצה נייד ליישומי משרד ,אבל מצד שני אתה רוצה מערכת הפעלה VISTA שדורשת לפחות 1G זיכרון ועדיפות גבוהה למעבד לא סלרון (שסלרון מיועד לתוכנות משרד כגון OFFICE/MP3/DIVX). תחת עבודה עם XP יספיק לך מעבד בסיסי (CELERON M /SMPRON) במחיר ממוצע 3.5K . עבור VISTA תצטרך להשקיע קצת יותר עבור מעבד + זיכרון (שיצטרכו להיות גבוהים יותר מנייד עם XP). חברות:DELL,F-S,HP,LENOVO-3000,LENOVO/IBM-THINKPAD וכו'.

תודה על התשובה,

אני אנסה להתמקד בחברות שהמלצת ואנסה לבדוק האם קיימת אפשרות לקנות את המחשב ללא מערכת הפעלה עלמנת שאתקין את XP.

bar666xp

New member
אתה יכול להשתמש בתנאי שהיא אינה מותקנת

על מחשב אחר.. הראשיון הוא למחשב אחד. ואם הרישיון/גירסה היא RETAIL ניתן להסיר ולהתקין במחשב אחר... אם זה רישיון OEM העברת הWINDOWS למחשב אחר = WINDOWS לא חוקי. MS והרישיונות הדרקוניים... אם כבר אתה רוכש בלי מערכת הפעלה אולי כדאי לך לנסות קצת לינוקס {אישית ממליץ על UBUNTU} אחרי שתלמד את המערכת הפעלה אני בספק שתחזור למערכות MS.

bar666xp

New member
אאל"ט כיום בארץ מבין חברות המוטג רק דל

מאפשרת ללא מערכת הפעלה/FREEDOS.

למעלה