מחשב נייד..

מחשב נייד..

אני מחפש מחשב נייד וחשוב לי שיהיו בו הדברים הבאים, אז אם אתם יכולים להמליץ אז תודה רבה 1. זיכרון של ג'יגה ומעלה 2.מסך 15.4 או 17 3.windows vista 4. ופעם שמעתי על מחשבים שאפשר לכוון את חוזק האור של המסך שלהם, יש באמת דבר כזה? כי לי יש HP PAVILION בן שנתיים והאור במסך שלו כל כך חזק וזה כבר כואב בעיניים ובטח מזיק מאוד בעיקר בלילה עדיפות למחשבים של SONY או APPLE (ואם זה אפל אז כמובן שהווידוז ויסטה כבר לא חשוב)

ali052

New member
אין דבר אחר חוץ מלנובו....

IBM=LANOVO... אמינות - יציבות - קלילות - עמידות בפני מכות ונפילות = מנסיון אישי.... ה HP עם כל הכבוד להם....הם כבדים בייחס ל IBM.......

האמת אני לא רוצה להישמע שטחי...

אבל כמו שחשוב לי הביצועים והאמינות של המחשב ככה גם חשוב לי איך שהוא נראה, והמחשבים של IBM פשוט נראים כאילו סטיבי וונדר עיצב אותם

kobi 23

New member
מסכים שהם מכוערים

אבל עם זאת אין עליהם מבחינת איכות ועמידות. עזוב אוךת מעניין העיצוב.אם אתה מחפש מכונה משומנת שתחזיק זמן רב,לך על טינקפאד. אני חייב להוסיף משהו,שעבדתי במכירה של המחשבים ניידים היו לי מס' מחשבים ניידים בתצוגה סגורה. T40 שהיה בה לפחות שנתיים וחצי (ולדעתי אף יותר),ACER שאני לא זוכר את הדגם כשנה וחצי,לנובו N100 כשנה ופוגיטסו סימנס כשנה. כל המחשבים למעט הלנוובו והטינקפאד התקלקלו בשלב זה או אחר.או שהמס,/כ.מסך קרס כמו בפוג'יטסטו או דיסק קשיח שהלך כמו באייסר. שים לב להבדל הזמנים בין הטינקפאד לשאר הדגמים. אני דיי בטוח אגב שהוא עדיין עובד ללא דופי

joya111

New member
שווה לבדוק

שווה לבדוק גם את חברת דל במיוחד את ה INSPRION 6400 באופן ספציפי יותר, אחלה ביצועים תמורת המחיר הכספי...

Jan22

New member
תן לי לנחש ..בnotebookclub.co.il

מספיק לפרסם את החנות שלך כל יום על גבי דפי הפורום ! בשביל זה יש את לוח מעריב / ידיעות !

למעלה