מחשב נייד

מקמשה

New member
מחשב נייד

שלום לכולם, אני יודע שכל היום כולם מעלים כאן שאלות בנושא מחשבים ניידים. למדתי את הלקח שלי, אני אשאל את זה מאוד מנומק בפעם הראשונה. אני מתחיל שנה הבאה את הלימודים באונ'. להיות סטודנט. השימושים שלי במחשב הם בעיקר אינטרנט , סרטים מידי פעם, והרבה מאוד כתיבה. ממש לקחת את המחשב איתי לכיתה. פשוט הכתב שלי מזעזע ואני גם מקליד מהר יותר. 2 שאלות לי עליכם . 1.מה אתם אומרים על מסך 14.1 אינ'? זה מספק גדול ??? 2. מה אתם אומרים על המחשב של LG מצורף קישור לדגם . http://www.p1000.co.il/p1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=151&CategoryName=Laptop_And_Accessories&AuctionId=5089928 הוא נראה לי סבבה וגם המחיר באתר לא ממש יקר. ועוד שאלה , כן אני יודע שזו כבר השלישית מה אתם אומרים על קניה באינטרנט? זה לא קצת לא בטוח. מהבחינה של אחריות אחר כך והכל .

bar666xp

New member
עם הצורך הוא מכונת כתיבה משוכללת....

למה להוציא 5Kש"ח?! רכוש משהו מבוסס סלרון/סמפרון לדוגמה בתווך המחירים של 3.5Kש"ח עד 4Kש"ח+- מעבר לזה אם אתה רוצה קל משקל וכדומה זה כבר סיפור אחר... ממליץ לך לבקר במקומות כמו BIG-BOX לראות את גודלי המסך ואם הם מתאימים לך!!! לאחד 12" זה אחלה לאחר 14" כבר קטן מדי.

Jan22

New member
14 זה בסדר גמור

אבל שים לב שזה 14.1 ,מסך רחב. לא כולם ''אוהבים'' דבר כזה. מומלץ שתראה במה מדובר טרם קניה. בכל אופן ,כמו שבר אמר ,למה לקחת מחשב עם חומרה שאתה לא מתכוון להשתמש בה (הLG עם חומרה יחסית גבוהה) ולא לקחת נייד עם מעבד ייעודי יותר (וכמובן חלש יותר עבור יישומים כבדים) עבור היישומים שאתה מתכוון להריץ. סמפרון וסלרון (=מקבילים) מעבדים מעולים עבור יישומי משרד-סטודנט וחוסכים לא מעט כסף. *קניה באנטרנט ? זה כבר הפך להיות סטנדארט ,אבל כמובן עדיף תמיד לבדוק את המקום ממנו אתה רוצה לקנות (להריץ חיפוש בגוגל ,סביר להניח שתמצא). שים לב שרוב החנויות מחזיקות אתר ,אולם בו זמנית גם מחזיקות חנות ממשית.

מקמשה

New member
בלו טוס' או איך שלא כותבים את זה

אז ייסמתי את מה שטובי האנשים הציעו לי כאן ומצאתי מחשב אחר, פחות משוכלל אבל כזה שיענה על הצרכים שלי. הבעיה שלי היא שאין לו בלו טוס, השאלה אם יש דרך אחרת חוץ מהבלוטוס מובנה ליצור קישור כזה. כי זה ממש חשוב לי במחשב. אם כן , אז ראיתי מחשב נוסף הפעם שמתאים לי, פרט לקטע שאין בו בלו טוס, ואם תוכלו לעזור לי לגבי זה אני אשמח. סתם רציתי לקבל עליו דעה מעט יותר מקצועית :) שוב הוא לצרכי לימודים בלי יותר מידי גרפיה, להוריד באימיול ומידי פעם כמה סרטים פה ושם . http://www.p1000.co.il/p1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?CategoryName=Laptop_And_Accessories&AuctionId=5131184

למעלה