מחשב נייד MSI

מחשב נייד MSI

יש למשהו כזה? נמכר בזמנו ע"י אייבורי, יש לי בעיה איתו, ורציתי לשתף אתכם

בעיה בנייד של MSI

המחשב בן שנה וחצי,(אחריות של היבואן שנתיים) יש סדק שגדל מיום ליום באזור הצירים של "הקלפה" ,כתוצאה של פתיחה וסגירת המסך לפחות כ 5 פעמים ביום כפול שנה וחצי.(עייפות החומר) תשובת אייבורי "אין אחריות על שברים בחלקי הפלסטיק בגוף", עלות התיקון כ 700 שח +מע"מ. אני מעונין לדעת אם התופעה היא סדרתית ,או שנפלתי על מחשב ללא מזל...

RoyBO

New member
ידוע שאייבורי זונות

תעשה חיפוש בפורום ותראה. לגבי השבר, בהחלט נהוג לעיתים שהאחריות לא מכסה שבר.

אוקיי זונות

אני מחפש עוד בעלי MSI עם בעיה כזו, כדי להוכיח להם שם זונות, זה מחשב נייד כשמו כן הוא ,חייבים לפתוח ולסגור כל הזמן ,אם הוא עשוי מחומרים חלשים זה נשבר... אז מי אחראי?

kobi 23

New member
אין אחריות על שברים

בכל המקומות , בלי קשר לכך שאייבוקראפ חארות. במקרים מסויימים יש כאלה שמחליטים לעולות על עצמם ,אבל במקרה זה אני חושש שאתה בבעיה.כי אין זיכוי שאייבוקראפ יעלו על עצמם ,אולי בשבוע שבו ישראל תזכה במונדיאל , ירד שלג בים המלח ושיהיה פה שלום אמת הם יחליטו באמת להשקיע בלקוחות שלהם למרות שלא אתה גרמת לשבר ,מבחינתם זה שבר ואין אחריות

תודה על העידוד

אני חייב למצוא עוד כמה בעלי MSI ועם בעיה דומה, ואולי נגיע לאמנון לוי או השמן השני. הודעה/בקשה בעלי NSI שיש להם שבר או סדק ע"י הצירים אנא צורו איתי קשר

Jan22

New member
גוגל גוגל גוגל - הרשת מלאה בלקוחות מרוצים

של MSI.

kobi 23

New member
../images/Emo13.gif

מצטער שלא ממש יכולתי לעודד אותך , אבל זו באמת בעיה. אני בטוח שלא אתה גרמת לתקלה ושהתשמשת במחשב שימוש סביר. אבל מחינתם הם מחוסנים. הלוואי ותמצא עוד כמה לקוחות כאלה ושיצאו לאור כל הקומבינות והדרעק שהחברה הזו עושה לציבור. ואמן שיפשטו רגל ,זו הפעם היחדה בחיים שלי שתהיה לי שמחה לאיד אמיתית שיהיה לך המון בהצלחה , אם אני אשמע ממישהו על משהו דומה אני אקשר אותו אליך

יאיר B

New member
אנשים, שפה... ../images/Emo4.gif

אגב, היתה לי בעיה דומה עם דל, סדק בפלסטיק של המסך ליד הציר השמאלי. שום דבר שכמה טיפות של סופר-גלו לא פתרו (ואם משקיעים קצת ועושים את זה טוב, אז מרחוק בכלל לא ניתן לשים לב שיש שבר). אגב, במקרה שלי אין קשר לצירים שעבדו הייטב.

למעלה