מחשב נייד LENOVO

מחשב נייד LENOVO

היי, מה קורההה? תשמעו אני שוקל לקנות מחשב נייד חדש חשבתי על לנובו אחד מהדגמים החדשים: האם הם נחשבים לטובים? והאם כדאי לי?

RoyBO

New member
יש שתי סדרות

סדרה 3000- סדרה לשוק הבייתי, זולה ופחות עמידה טינקפאד- סדרה לשוק העסקי, יקרה, עמידה מאוד. מה התקציב שלך ומה הדרישות?

קשר ללנובו

אני בתקציב בקשר לכסף עד 4500 ש''ח. ראיתי אחד בשופרסל דיל במחלקת אלקטרוניקה שהדגם של מה שאני רוצה הוא: N100 0768 FWG מידע בסיסי: מעבד אינטל קור דאו זיכרון 1024 MB מערכת הפעלה WINDOWS VISTA האם כדאי?

ובקשר לרמקולים של המחשב הנייד

אני רוצה רמקולים שיהיו מעל המקשים לא כמו במחשב הנייד שלי שהם מתחת כזה.... ואני צריך שהם יהיו חזקים..........

המפרט הטכני של מה שאני רוצה

אבל שוב בקשר לדגכם שכתבתי לך הנה המפרט הטכני: מעבד: intel core duo t2080 במהריות של 1.73ghz אפיק תעבורה קדמי: front side bus במהירות של 667mhz זיכרון: 1024mb pc2 5300 dd2 צורב: dvd- rw dual layer דיסק קשיח 120GB SATA 5400 RPM מסך רחב: tft lcd 15.4 1280X800 בקר קול מובנה: soundmax hige definition wireless intel 3945 802 11 b\g bluetooth s-video ieee 1394 us קורא כרטיסי זיכרון קורא טביעות אצבע: finger print reader משקל: 2.7 ק''ג. מערכת הפעלה: windows vista home basic אחריות בינלאומית שנה במעבדות IBM.

RoyBO

New member
עם ויסטה בייסיק

זה יעבוד סביר אני מניח, בדוק דרך לקבל עם XP.

למעלה