מחשב נייד Ibm Thinkpad

lasi 3

New member
מחשב נייד Ibm Thinkpad

היי, יש לי מחשב נייד טינקפד שאני חושב שקוראים לו נוטבוק nootbooke אז העכבר שלו הוא נקודה אדומה כזאת, ומתחת למקשי המקלדת כאלה שני לחצנים שזה גם העכבר ללחוץ על כל מיני דברים. אז בקיצור בזמן האחרון העכבר האדום הקטן זז לבד ועושה לי מלאאאא בעיות שהוא זז למעלה ואיפשר להזיז אותו חזרה. אני לא אוהב בכלל את העכבר הזה גם לפני שהוא היה מקולקל. אז השאלה שלי היא כזאת: אפשר לנטרל את העכבר האדום? במקום זה אני אשים עכבר רגיל. אשמח אם תענו לי במהרה. תודה.

kobi 23

New member
כמה דברים

NOTEBOOK הוא שם כללי לכל המחשבים ניידים. תנסי לעדכן את הדרייבר של הTRACK POINT (כך קוראים לנקודה האדומה) דרך הכפתור הכחול שיש לך במקלדת (ACSESS IBM) ושם לבחור את האופצית UPDATE.בטוח תהיה לך שם אפשרות לעדכן את העכבר. אם את רוצה לנטרל את העכבר זה דיי פשוט כנסי לCONTROL PANEL ושם תבחרי באופציה של העכבר. שם את תראי לשונית שבה יהיה כתוב "TRACK POINT" או משהו בסגנון ,תחפשי שם DISABLE (ביטול) ותסמני אותו עושה רושם שאת אינטליגנטית ותוכלי להסתדר עם מה שכתבתי. בנימה אישית אני חייב לציין שאני דווקא מת על העכבר הזה ומשתמש כמעט רק בו

lasi 3

New member
תודה

כן גם אני אוהב אותו אבל הוא מקולקל תודה.

lasi 3

New member
שוב

נכנסתי ל- track point ולא מצאתי שם את ה- disable אה ואני בן

kobi 23

New member
כן ,לאחרונה משום

מה אני מתבלבל בין גברים לנשים. כתוב לך שם במקרה "ENABL TRACKPOINT" ? כי ייתכן וכך זה רשום אצלך אם כן הסר את ה"V" מהמשבצת. אם לא ,תנסה ללחוץ על FN+F8 .שם אתה אמור להיכנס לתפריט הראשי של העכבר,אולי שם תוכל למצוא את זה

למעלה