מחשב נייד HP6760

JUBRANOO

New member
מחשב נייד HP6760

מהירות מעבד 2 גיגה הרץ - אינטל 2 קור זכרון 2 גיגה (יש אפשרות להוסיף עוד 2 גיגה הרץ) עם וינדוס ויסטה האם זה יעבוד חזק עם תוכנות גרפיות תוכניות כמו אילוסטלטור ו אינדזיין ופוטושופ וגם תוכנות כמו פלאש ודרימויור? האם זה יעבוד חזק גם לעבודות שמיועדות לדפוס? וזה בעיקר מה שאני עושה

JUBRANOO

New member
וכמה לוקח ויסטה מהזכרון?

ותוכניות גרפיות כמה לוקחות מהזכרון..? והאם זה יחזיק מעמד לעוד 5 או 6 שנים עם הגרסאות של הגרפיקה שיצאו בעתיד ?

bar666xp

New member
בדוק תחילה כי התוכנות יצאו בגירסת איכסטה...

אאל"ט יש כמה שלא יצאו ואפילו כמה שהודיעו שלא תצא גירסת איכסטה אולי פאצ' כדי להפעילה תחת איכסטה. אישית מציע לך לבדוק מחשבים בהם תוכל להתקין/להזמין עם XP ללא בעיה... לא כדאי להיות בבעיה עם מערכת הפעלה ביגלל תוכנה שחייבים שלא נתמכת תחת המערכת הפעלה. עוד אפשרות היא לבדוק אם יש תוכנות מקבילות ללינוקס וביכלל להיפטר מהצורך בחומרה גבוה מעוד רק כדי שתספק את המערכת הפעלה ולא את התוכנות של המשתמש.

JUBRANOO

New member
לא ממש הבנתי - התוכונות צריכות לעבוד

על מערכת הפעלה של וינדוס אבל זה לא מה שאלתי רציתי לדעת האם הניתונים שיש לי מספיקים לויסטה וגם ולתוכנות עבדות וכמה לוקח ויסטה מהזכרון ביחס ל xp

bar666xp

New member
אני ינסה להסביר שוב...

לא כל תוכנה שעבדה/עובדת בXP תעבוד גם באיכסטה ואפילו יותר גרוע מכך המון תוכנות/גירסאות שעובדות בXP לא תואמות לעבודה עם איכסטה! הינה קישור לבדיקות שנעשו על איכסטה RTM {מה שקיבלו יצרני המחשבים והוסיפו/הורידו פיצרים לפי הצרכים}. http://www.iexbeta.com/wiki/index.php/Windows_Vista_Software_Compatibility_List רוצה לקרוא עוד על כך... http://labnol.blogspot.com/2007/01/check-compatibility-of-your-current.html בהנחה כי התוכנות שאתה עובד איתן לא עולת שקל ולא 2 שקל אלה כמה אלפי שקלים... ממש לא יהיה לך נחמד לגלות לדוגמה שAUTOCAD 2007 לא נתמכת באיכסטה 3DMAX 9 אאל"ט גם לא עובדת תחת איכסטה... מה יוצא מכך שיש לך צורך לרכוש המון תוכנות מחדש בגירסאות האחרונות רק ביגלל שהן לא יעבדו תחת מערכת ההפעלה ה""נהדרת"" של MS להלן WINDOWS VISTA. אם מדובר על תוכנה או 2 בעלויות נמוכות זה כניראה לא יהיה שיכול ממשי אבל לפי רשימת התוכנות שהבאת יתכן וזה יגרור אותך להמון הוצאות!!! ולכן בדוק תחילה כי התוכנות בגירסאות שיש לך נתמכות לעבודה תחת איכסטה! אם לא רכוש מראש מחשב שתוכל להזמינו ו/או להתקין בו XP ללא בעיות מיוחדות.

למעלה